Obavijesti

Show

Komentari 55

Hvatale se za glavu, bježale iz studija: Tomčić i Šuput u šoku

Hvatale se za glavu, bježale iz studija: Tomčić i Šuput u šoku
21

Maja Šuput i Martina Tomčić publiku Supertalenta često znaju nasmijati svojim izrazima lica i izjavama. Sinoć ih je posebice šokirala pjevačica u usponu Pamela Midžić kojoj su poručile da se mani pjevanja

VIDEO

Martina Tomčić (47) nerijetko koluta očima na nastupe natjecatelja 'Supertalenta', a od nje nije daleko ni Maja Šuput (40).

Najnoviji natjecatelj koji je šokirao obje članice žirija je pjevačica u usponu Pamela Midžić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:58

Pamela je svojedobno snimila pjesmu 'Nedostaješ', a pjesma na YouTubeu ima gotovo 300.000 pregleda.

Prije dvije godine sa sestrom se okušala u showu 'Zvijezde', no ni tamo nije imala sreće. Sa sestrom je nakon nastupa zagrljena plakala od tuge u backstageu. Pamela se opet okušala u pjevanju i to u 'Supertalentu' i opet se nije proslavila.

Izvela je pjesmu Maje Šuput 'Jedna noć' i zaradila četiri X-a. Žiri se hvatao za glavu od muke. Maja nije moga doći sebi, a Martina joj je rekla da pjevanje nije za nju.

Prije dva tjedna na pozornicu 'Supertalenta' stala je 60-godišnja Sanda Sandali. U crvenoj svečanoj haljini do poda odmah je privukla pozornost, a kako je rekla, ima dva talenta, šivanje i pjevanje. Žiriju se predstavila potonjim.

Kiki i Kiki se nakon 10 godina vratili u show pa oduševili žiri
Kiki i Kiki se nakon 10 godina vratili u show pa oduševili žiri

Martina Tomčić ostala je u šoku i ekspresijom lica nije to krila.

Kanadski slikar Brent, kojeg su prozvali Kitasso, šokirao je hrvatsku javnost crtanjem penisom. Nacrtao je Davora Bilmana, a Martina je odmah pritisnula 'X' i nedugo nakon napustila svoje mjesto. Šuput je pak zinula od šoka.

Gospođa Roza Hipnoza u početku je zaokupila pažnju žirija i publike jer je izgledalo da je ribica Đozefina stvarno sluša. Ona joj je preko stakla pokazivala gdje da pliva, ali ju zato u drugom dijelu nije slušala.

Tada je trebala preskočiti mini obruč, što ribica nije napravila. I Martina i Maja u nevjerici su pratile nastup Roze Hipnoze.

'Biba Struja' na pozornici je ispekao kobasice i skuhao jaja. Neobičan talent otkrio je u srednjoj školi, kad je učio za bravara, a kolegu iz razreda na praksi je stresla struja. Članovi žirija ostali su van teksta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu