Obavijesti

Show

Komentari 21

I menadžerica i supruga žele Alena Vitasovića samo za sebe

I menadžerica i supruga žele Alena  Vitasovića samo za sebe
6

Alenova menadžerica Eleonora na društvenim mrežama napada njegovu bivšu suprugu Sandru. Tvrdi da je Alen njen. Sandra kaže da ne poznaje Eleonoru, a Alen tvrdi da se oženio '95.

VIDEO

Iako je lani u prosincu objavio da se ženi i ima novu djevojku, istarski pjevač Alen Vitasović (50) samo dan kasnije se predomislio.

- Ne ženim se, samo sam se šalio. Svi stalno pišu kako sam se napio i kako imam ljubavnicu pa sam se odlučio malo našaliti s njima - rekao je Vitasović dan nakon što je u javnosti odjeknula vijest da se ženi, kojom se pjevač sam pohvalio.

Nekoliko mjeseci ranije novinari su uspjeli iskopati rješenje o razvodu koje potvrđuje da se Vitasović još 2016. rastao od dugogodišnje supruge Sandre, s kojom ima dvoje djece. Iako su se razveli na papiru, Alen je tad rekao da su on i Sandra proslavili godišnjicu braka uz obiteljski ručak te šetnju uz more. No Vitasović kao da se ne može odlučiti je li se ili nije razveo te tko mu je zapravo zaručnica, djevojka i supruga. Naime, na društvenim mrežama su prije desetak dana osvanuli brojni komentari njegove, sad već navodno bivše menadžerice Eleonore Jelenić, u kojima vrijeđa Alenovu bivšu-sadašnju suprugu Sandru.

- Čujem da će se opet ženiti u crkvi, bez obzira na to što on ne ide u crkvu, ali reda radi. Ona misli da će tuđi pečat riješiti probleme. On i ja ćemo zauvijek biti skupa. Ča je bilo, bilo je. Da je išlo, ne bih ja bila s njim osam godina. Ne znam što da kažem, na tvom mjestu bila bih ponosna i pustila druge da žive - napisala je Jelenić.

U ostalim komentarima oštro vrijeđa Sandru, proziva je za razvratno ponašanje i optužuje da ucjenjuje Vitasovića.

- Ona manipulira s njim. Uspjeva joj jer je on predobar. Žao mi je. Uništila mi je život, a uništava i život svoje djece jer ne misli na njih nego na sebe - piše u jednom od komentara.

O burnom ljubavnom životu upitali smo pjevača, ali i žene uključene u ovu ljubavnu zavrzlamu. Vitasović nam je rekao da ne želi ništa komentirati.

- Nemojte vjerovati tim lažima i tračevima. Ja sam se oženio 16. rujna 1995. - odgovorio nam je Vitasović. Njegova supruga Sandra komentarom je stišala vatru i stala uz Vitasovića.

- Iskreno, ne znam tko je ta žena - kratko nam je odgovorila Sandra na pitanje je li njen bivši suprug u vezi s Eleonorom i ženi li se upravo za nju.

Vitasovićeva navodno bivša menadžerica, baš kao ni on, nije htjela komentirati navode da su u ljubavnoj vezi, unatoč stvarima koje piše i objavljuje na društvenim mrežama.

- Odmah ću vam reći, bez ljutnje, ali odbijam davati ikakve izjave - odgovorila nam je Eleonora.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden