Show

Komentari 51

I oni su se voljeli: Zvjezdani parovi na koje smo zaboravili

I oni su se voljeli: Zvjezdani parovi na koje smo zaboravili

Većina njih danas je u sretnim brakovima i vezama - s drugim ljudima. Na neke veze već smo davno zaboravili. Prisjećamo se koga su nekad ljubili poznati Hrvati

Za ljubav Jelene Rozge (40) i Giuliana (44) nije se znalo do nedavno, kad je pjevač u intervjuu za Novu TV priznao da je u mlađim danima bio u vezi s kolegicom.

- Bio sam u vezi s Jelenom kad smo bili djeca, ona je super cura - rekao je tada.

Giuliano je u braku s Kristinom Đanić od 2002., a Jelena je dvije godine u vezi s violončelistom iz slavnog dvojca 2Cellos, Stjepanom Hauserom (31).

Mirza i Nevena

Bivši rukometaš Mirza Džomba (40) i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (36) vezu su započeli prije 17 godina, a pukla je 2005. prije Mirzinog odlaska na Svjetko prvenstvo u Tunisu.

Mirza je sada u braku s bivšom voditeljicom Belmom Džombom (32) s kojom ima dvije kćeri - Unu (5) i Adu (1), a Nevena je udana za Maka Vejzovića (36), a prije nešto više od mjesec dana rodila je blizanke Leu I Mare.

Petra i Ivan

Nekad davno u vezi su bili i glumci Petra Dugandžić (41) i Ivan Herceg (35). Zbližilo ih je rad na sapunicama. Nakon prekida ostali su prijatelji.

- Bio mi je fatalan, kao što vjerujem da je bio svakoj djevojci. Sad kad smo prijatelji i kolege gledam ga drugim očima. Ali razumijem pripadnice nježnijeg spola koje mu ne mogu odoljeti - otkrila je u nedavnom intevjuu Petra.

Herceg je među Hrvaticama poznat kao fatalni zavodnik, a nedavno je prekinuo vezu s kolegicom Anom Majhenić (35). Osim nje uspio je zavesti Zrinku Cvitešić (38), Nives Čanović (35) i Tatjanu Jurić (35). Bio je u vezi i s kostimografkinjom i dekoraterkom seta Anitom Dujić (33). Viđen je kako se ljubi i s Žanamari Perčić (35) i Jelenom Perčin (36). Za prekid s Tatjanom Jurić kriva su bila noćna druženja s Ecijom Ivušić (30). Petra je u braku s dizajnerom interijera Sašom Vrankovićem.

Lucija i Goran

U studentskim danima zaljubili su se i Lucija Šerbedžija (44) i Goran Višnjić (44). Njihova veza trajala je od 1993. do 1997. Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima.

- Presretna sam zbog njegovog uspjeha i kad se sretnemo, izgrlimo se, izljubimo i popijemo kavicu, ali se ne zovemo telefonom, nemamo intenzivne kontakte - rekla je jednom prilikom Lucija koja je do prije tri godine bila u braku s beogradskim glumcem i redateljem Filipom Gajićem (45) s kojim ima kći Anastaziju i sina Sergeja.

Višnjić je u braku s Evom Vrdoljak s kojom ima sinove Tina (10) i Viga Lea (6). Ima i izvanbračnu kći Lanu Lourdes (10).

Lana i Rene

Lana Klingor Mihić (36) i Rene Bitorajac (45) u vezi su bili tri godine, a započeli su je prije 14 godina. Nisu voljeli previše pričati o svojoj ljubavi.

- Mladost-ludost, što reći, imala sam 20 godina. Danas sam potpuno drugačija, a u toj vezi možda sam bila veći frajer nego Rene i bila sam kriva za puno stvari - rekla je nedavno Lana.

Oboje su danas u sretnim brakovima.

 

Najčitaniji članci