Obavijesti

Show

Komentari 30

I Terry Crews je žrtva: I mene je jedan producent zlostavljao

I Terry Crews je žrtva: I mene je jedan producent zlostavljao
1

Hollywood bruji o tome kako je moćni Harvey Weinstein seksualno napastovao glumice. Svoje iskustvo s jednim holivudskim moćnikom podijelio je i Terry Crews

VIDEO

Supruga i ja došli smo na tulum, a jedna velika glavešina došla je do nas i uhvatila me tamo dolje. Nakon toga se samo počeo smijati, rekao je Terry Crews (49).

U Hollywoodu na sve strane “cure” priče o tome kako je moćni producent Harvey Weinstein (65) seksualno zlostavljao, pa čak i silovao glumice.

- Htio sam ga odalamiti na licu mjesta, ali sam znao kakav će sutra biti naslov u medijima. Afroamerikanac od 120 kila premlatio uglednog producenta, a ja ću sjediti u zatvoru. Uzeo sam suprugu Rebeccu pod ruku i otišao - kaže Crews, poznat po Old Spice reklamama i ulogama u serijama 'Everybody Hates Chris' i 'Are We There Yet'. Kasnije je, kaže Crews, nazvao sve prijatelje i poznanike koji rade s producentom te ih upozorio na njega.

- Drugi dan me je nazvao i glavešina, nešto se kao kroz smijeh ispričavao, ali nije rekao zašto je to učinio - kaže Terry.

Odlučio je podijeliti svoje iskustvo s ostalima kako bi upozorio na to da seksualni predatori često ne biraju žrtvu niti spol te da se to može dogoditi u svakoj poslovnoj branši.

- Hrabrim ženama koje su ustale protiv Weinsteina poručujem da ja nisam imao tu hrabrost, uplašila me moć dotičnog producenta. Svaka vam čast djevojke. Da mi se to opet dogodi, drugačije bih to odigrao - kaže nekadašnji igrač američkog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl