Obavijesti

Show

Komentari 68

I Thor je pokleknuo: Oženio se djevojkom lakšom čak 130 kila

I Thor je pokleknuo: Oženio se djevojkom lakšom čak 130 kila
10

Par je bio u vezi od prošle godine, a ljudima ih je uvijek bilo smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini od skoro pola metra. Ogromna je razlika i u kilaži - Thor ima 180, a Kelsey 52 kilograma

VIDEO

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' Thor Björnsson (29) oženio se terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitness Kelsey Henson u rodnom mu Islandu. Glumac je ovu sretnu vijest potvrdio na društvenim mrežama i objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj je dotjeran u odijelu s kravatom dok je njegova supruga bila u preslatkoj haljini. 

- Zadovoljstvo mi je što te sada mogu zvati svojom suprugom. Baš sam uzbuđen što ćemo u budućnosti skupa prolaziti kroz razne pustolovine  - napisao je Thor uz fotografiju. 

I Kelsey se pohvalila fotografijom novopečenog bračnog para i nasmijala svoje pratitelje komentarom.

- Veselim se što ću vući za sobom ovog velikog čovjeka do kraja svog života. Volim te sada i zauvijek i obećajem ti da ću uvijek biti uz tebe kroz sve što nam život donese. Volim te, bebo - rekla je.

Par je bio u vezi od prošle godine, a ljudima ih je uvijek bilo smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini. Komentirali su da mu djevojka izgleda kao kći i pitali su se kako se oni ljube. Naime, Thor je visok 206 centimetara, a Kelsey mu s 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'. Njegova djevojka kaže da kada se žele poljubiti, on se mora sagnuti, a ona dignuti na prste. Ogromna je razlika i u kilaži - Thor ima 180, a Kelsey 52 kilograma.

- Ili mu jednostavno kažem da me podigne, drugačije nema smisla - pojašnjava Kelsey. Björnsson je službeno najjači čovjek na svijetu, ali to ne sprječava 'hrabre fanove' da mu šalju negativne i uvrjeđujuće komentare. 

Glumac se godinama natjecao za titulu 'najjačeg čovjeka na svijetu', a u srpnju ove godine na Filipinima ju je i osvojio. Prije osam godina bio je šesti, a 2012., 2013. i 2015. osvojio je treće mjesto. Na drugom mjestu je bio 2014. te 2016..

Najviše ga ljuti ako su komentari upućeni njegovoj djevojci, članovima obitelji i prijateljima, ali onda ima i jedinstven način rješavanja problema. 

- To su samo 'internet ratnici'. Ne prihvaćam uvrede, takve ljude jednostavno zablokiram na društvenim mrežama - rekao je Thor. Dodaje kako mu nitko nikad nije prijetio u stvarnom životu, samo preko Facebooka ili sličnih društvenih mreža jer se tada ohrabre i misle da ga mogu poniziti.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin