Obavijesti

Show

Komentari 14

Identični: Cameron iz 'Moderne obitelji' obukao se kao Meghan

Identični: Cameron iz 'Moderne obitelji' obukao se kao Meghan
12

Glumac se 'uvukao' u ružičasti kostim kojeg krase veliki gumbi, 'izbacio' je jedno rame, a na glavu je stavio šešir. Upravo takvu modnu kombinaciju je Meghan obukla na rođendan kraljice Elizabete II.

VIDEO

Glumac Eric Stonestreet (47), koji u 'Modernoj obitelji' glumi Camerona Tuckera, u nadolazećoj epizodi serije za Noć vještica maskirat će se u vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle (37). 

Na društvenim mrežama proširile su se fotografije iz jedne od epizoda nove desete sezone. U seriji se svake godine slavi Noć vještica, a ove godine Cameron će prošetati kao Meghan. 

Glumac se 'uvukao' u ružičasti kostim kojeg krase veliki gumbi, 'izbacio' je jedno rame, a na glavu je stavio šešir. Upravo takvu modnu kombinaciju je Meghan obukla na rođendan kraljice Elizabete II. (92) u lipnju ove godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Eric se potrudio pa je stavio i periku identičnu kosi kakvu ima vojvotkinja. Pored njega na fotografiji je i Ty Burrell (51) koji u seriji glumi Phila Dunphyja. 

Nedavno je jedan od producenata Christopher Lloyd (58) otkrio da će jedan od važnih likova serije umrijeti. Nije htio otkriti o kojem je liku riječ, ali je natuknuo da ta osoba igra značajnu ulogu i da će njegova smrt ostaviti dugotrajne posljedice. 

U emisiji Ellen DeGeneres (60) gostovali su glavni članovi 'moderne obitelji' gdje su pričali o novoj sezoni i značajnom gubitku. Ellen je upitala je li istina da će netko umrijeti ove sezone, na što je Stonestreet pokazao na svog TV supruga, Jessea Tylera Fergusona (42). 

- Ne znam. Ne možemo ništa reći - odgovorio je tada Ferguson koji glumi Mitchella Pritchetta. 

Reuters/Pixsell

Čini se nevjerojatnim da bi preminuo netko od glavnim likova. Pretpostavlja da će umrijeti Shelley Long (69) koja glumi Claireinu majku ili Fred Willard (79), odnosno Philov otac jer bi njihove smrti utjecale na televizijsku obitelj. 

Pixsell

- Nisam bila nervozna kada sam čula da će netko umrijeti. Da sam čula da će nekoga deportirati, onda bih bila. Tada bi u pitanju bili ili Rico Rodriguez (20) ili ja, ali mislim da bi on otišao prvi - našalila se Sofia Vergara (46) koja u seriji glumi Gloriju Delgado. 

Reuters/Pixsell

VIDI OVO! Suigrači i kolege čestitali Luki: Bravo, zaslužio si ovo

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'