Obavijesti

Show

Komentari 96

Igor ore polje i trči kvartom, a Seve je 'skinuo' s glavne fotke

Igor ore polje i trči kvartom, a Seve je 'skinuo' s glavne fotke
6

Kako doznajemo, Igor provodi vrijeme u Beogradu kod svoje obitelji, a viđaju ga kako i dalje trči po ulici na Bežanijskoj kosi. Pjevačica pak danima ne izlazi iz svog stana na zagrebačkom Kozjaku

VIDEO

Igor Kojić (32) obrisao je zajedničku profilnu fotografiju sa Severinom Kojić (48) i potaknuo glasine da kriza među supružnicima ne jenjava, odnosno da je još veća.

Bivši nogometni menadžer koji je donedavno menadžerirao karijeru supruge i splitska pjevačica stalno su si lajkali fotografije na društvenim mrežama te čestitali jedno drugom rođendan, a to je izostalo za Sevin nedavni 48. rođendan kad su joj pod prozor došli tamburaši koje joj je poslao izvjesni menadžer.

POGLEDAJTE VIDEO: Severinin 48. rođendan

Pokretanje videa...

01:12

Izvjesni, jer Seve i Alen Ključe navodno više ne surađuju, a s Tomicom Petrovićem ne razgovara od lani. Da je Sevi tamburaše poslao menadžer, rekli su oni sami. Igor je na svoju društvenu mrežu stavio sliku na kojoj pije iz boce. Na posljednjoj fotografiji na Instagramu Kojić junior okopava polje i gleda u daljinu.

Igor, kako doznajemo, vrijeme provodi u Beogradu kod svoje obitelji, a viđaju ga kako i dalje trči po ulici na Bežanijskoj kosi. Naime, na posljednjoj zajedničkoj fotografiji sa Severinom koju su uslikali srpski fotoreporteri oboje su se vraćali s trčanja.

Nakon navodne svađe oko bazena u kući Kojića koji je pjevačica htjela renovirati, Sevu je policija zatekla u autu za vrijeme policijskog sata zbog čega je morala platiti novčanu kaznu. Nakon te navodne svađe, o čemu bruje srpski mediji, Seve se vratila kući u Zagreb.

Pjevačica pak danima ne izlazi iz svog stana na zagrebačkom Kozjaku. S njom je posljednjih nekoliko mjeseci njena nećakinja Mia Popović koja joj ide po namirnice u obližnju trgovinu, dok su joj ranije to radile kućne pomoćnice, suprug, menadžer... No sad kod Seve nema nikog osim nje i nećakinje. Roletne na njenom penthouseu od 300-tinjak kvadrata su spuštene, a noću gori svjetlo samo iz jedne prostorije, kažu susjedi.

Srpski mediji: Seve posvađala Kojiće pa pobjegla u Zagreb?
Srpski mediji: Seve posvađala Kojiće pa pobjegla u Zagreb?

- Kod Seve je kao u zatvoru - komentirali su prolaznici. Pjevačica je pak jučer, nakon što je Igor maknuo zajedničku sliku na svom Instagramu napisala „prije nego sami sebi dijagnosticirate depresiju ili nisko samopouzdanje, prvo se uvjerite da niste, u stvari, samo okruženi idiotima“.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin