Obavijesti

Show

Komentari 2

Igorov desert najbolji, Dooksu zbog scene izmaknula pobjeda?

Igorov desert najbolji, Dooksu  zbog scene izmaknula pobjeda?
1

Iako je napravio drugi najbolji desert s jako dobrim i interesantnim okusima, Baby Dooks je izgubio u finalu zbog ispada koji mu se dogodio za vrijeme priprave deserta

VIDEO

Na početku slatkog tjedna u Celebrity MasterChef kuhinji odvijala se prava drama. Kandidati su morali napraviti desert u čaši, a pobjedu je ovog puta odnio Igor. 

- Danas je najbolji desert bio Igorov. Potrudio si se s keksima i bio najuravnoteženiji od svih - komentirao je Igorovu pobjedu Andrej aludirajući na Davidov ispad kod serviranja jela. 

Naime, iako je napravio drugi najbolji desert s jako dobrim i interesantnim okusima, Dooks je izgubio u finalu zbog ispada koji mu se dogodio za vrijeme priprave deserta. Dooks je zaprljao čašu s kremom, a nije imao tople vode da je opere. Zatim je odlučio tražiti novu čašu, koju nije dobio. Iznerviran tom činjenicom, Dooks je skinuo pregaču i odlučio napustiti Celebrity MasterChef. U pomoć mu je stigla Lana koja mu je pomogla te je oprala njegovu čašu i komentirala njegovo stanje: 'Na kraju će imati najbolji desert, tak ću ga roknuti!'. 

Lanino predviđanje se i ostvarilo. Chefica Ana je prilikom prezentacije upozorila Davida: 'Okusi su dosta dobri, šteta samo za onaj stres koji si priredio svojim kolegama. Znaš što znači u kuhinji kad kuhar skine pregaču? On automatski odlazi'. David je na njezino upozorenje reagirao i rekao kako je to sve istina, ali da on na kraju krajeva ipak nije kuhar.

Radovana je također oduševilo Dooksovo jelo naziva 'Bipolarni poremećaj':  'Ovo ti je izvrsno, ne znam koji ti je jarac!Tko te prosvjetilo, to ima dobar okus, izgleda grozno, ali naručio bi ga'.

Igorov 'Moussding' je bio malo presladak, no žiriju se najviše svidjelo to što je sam ispekao kekse. 

Hrvoje je komentirao činjenicu da David nije pobijedio: 'Dali su mu do znanja da mu neće neke stvari tolerirati, ali sam siguran da bi bio prvi da nije napravio dramu u kuhinji!'.

Lanin 'Čoko crumble s jagodama' je prezentacijski izgledao savršeno, ali žiri joj je zamjerio što je u desert stavljala sirove jagode. 

- Puno ljepše izgleda nego što je fino. Do sada su tvoja slana jela bila bolja nego slatka! - zaključio je Radovan.

Najočekivanije jelo je zasigurno bila Hrvojeva 'Čokoladno voćna rapsodija' koju je radio sa čilijem. Andrej je za njegov desert rekao: 'Kruška koja je dosta slabašna preuzela je okus. Ideja je dobra, ali si mi se malo spotaknuo na realizaciji'.

Leonov 'Čoko hrapavi voćni đumbirko' najviše je oduševio ljubitelja slatkog, Radovana, koji je rekao kako je njegov okus nevjerojatno dobar.

Na kraju je žiri ipak zaključio kako Celebrity MasterChef kandidati nisu bili uspješni slastičari. Svi su kandidati previše napunili svoje čaše s desertom, što je ujedno bila i najveća zamjerka žirija.

Što očekuje top pet celebrity kuhara Hrvatske u novom izazovu? Koju će namirnicu izabrati Igor u slatkom tjednu ne propustite u novoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje