Obavijesti

Show

Komentari 0

„Igraj moja Hrvatska" ušla finale za nagradu Cesarica

„Igraj moja Hrvatska" ušla finale za nagradu Cesarica
1

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu rujnu, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice - nagrade publike za hit godine

VIDEO

Podsjetimo, u rujnu je publika glasovala za: Sašu Lozara i pjesmu “Da”, Zaprešić Boyse i pjesmu “Igraj moja Hrvatska”, Ivanu Kindl i pjesmu “Ima nade”, Klapu Rišpet i Doris Dragović s pjesmom “Jedina jubav moga života” te Jelenu Rozgu i pjesmu “Najbolji dan”. Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Igraj moja Hrvatska“ koju izvode Zaprešić Boysi, autorski potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Marko Novosel.

Kada Zaprešić Boysi objave pjesmu Hrvatska zna da se sprema nešto veliko, a ima li većeg događaja od Svjetskog nogometnog prvenstva uz koje naš narod i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju vežu najljepše uspomene i s kojim dolaze velika očekivanja. Bend koji je svojim navijačkim himnama „Srce vatreno“, „Samo je jedno“ i „Neopisivo“ ujedinio Hrvate, srcem je napisao, a dušom otpjevao budnicu „Igraj moja Hrvatska“ koja je bila dostojna glazbena kulisa održanog SP-a u Rusiji jer odzvanja ponosom te zorno dočarava onaj uzvišeni osjećaj, emociju i privrženost kada se prati najdraža repezentacija.

Priča je to o odrastanju djece u svim gradovima, naseljima i krajevima Lijepe naše koja su odgajana u domoljubnom duhu gajeći ljubav prema Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Pjesmu autorski potpisuju Marko Novosel, Bojan Šalamon Shalla te renomirani hrvatski autor Ante Pecotić koji se odlično snašao u ovoj, za njega novoj, navijačkoj priči. Zaprešić Boysi ovom su pjesmom momcima iz nacionalne vrste željeli dati dodatni motiv na terenu i poručiti da su uvijek uz njih, a svom narodu darovati navijačku himnu koju će mnoge generacije nositi u srcu.

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 19. listopada, a kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac