Obavijesti

Show

Komentari 4

Ilić i Seka 'dramili' na nebu: U motor aviona uletjela je ptica

Ilić i Seka 'dramili' na nebu: U motor aviona uletjela je ptica
12

Kapetan je počeo govoriti da će se zbog tehničkih problema avion vratiti na pistu. Nikome nije bilo svejedno, svi su željeli biti na sigurnom tlu. Ovakvi incidenti inače mogu izazvati ozbiljne probleme

VIDEO

Srpski pjevači Miroslav Ilić (68) i Seka Aleksić (38) doživjeli su dramu na letu iz Švicarske za Beograd. Kako piše Kurir, pjevači su se vraćali s nastupa u Zürichu, a ubrzo nakon polijetanja ptica je uletjela u motor aviona. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

- I pjevači su se uspaničili. Nisu dramili ni ustajali s mjesta kao što su to neki radili, ali vidjelo se da su u strahu. 'Drama na nebu' trajala je pola sata. Pilot je potom obavijestio da je u motor uletjela ptica i da je avio-kompanija osigurala drugi avion za povratak -rekao je izvor za srpske medije. 

Naime, čulo se kada je motor promijenio zvuk te putnicima to nije bilo ugodno slušati. Ovakvi incidenti inače mogu izazvati ozbiljne probleme. 

- Odjednom je pilot promijenio pravac kretanja ii putnici su se uspaničili. Djeca su počela plakati, putnici su se počeli okretati, a sve dok se osoblje leta nije obratilo putnicima bilo je napeto.Tada je kapetan počeo govoriti da će se zbog tehničkih problema avion vratiti na pistu. Nikome nije bilo svejedno, svi su željeli biti na sigurnom tlu - dodao je izvor.

Goran Stanzl/Pixsell

Ipak, o čitavom slučaju oglasila se i Seka Aleksić, koja je demantirala cijeli članak i tvrdi da uopće nije bila u Zürichu. Miroslav i pjevačica Jadranka Barjaktarović (37) koja je bila s njima nisu komentirali ni potvrdili natpise u srpskim medijima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin