Obavijesti

Show

Komentari 35

'Imamo probleme kao i svaka obitelj, Solange nije bila pijana'

'Imamo probleme kao i svaka obitelj, Solange nije bila pijana'
7

Prije skoro dva tjedna Beyonceina sestra, Solange, svog šogora Jay Z-ja napala je u liftu poslije bala u New Yorku. Video fizičkog obračuna pušten je u javnost

VIDEO

Beyonce (32), Jay Z (44) i Solange (27) u četvrtak su izdali zajedničko priopćenje kojim su pokušali objasniti incident koji se zbio prije tjedan dana na after partyju Met Gala večeri u New Yorku.

- Kao rezultat javnog objavljivanja videa koji je snimljen u ponedjeljak 5. svibnja, pojavila su se brojna nagađanja o tome što je izazvalo taj nesretni incident. No od svega je najvažnije da je naša obitelj uspjela cijeli problem razriješiti i prebroditi. Jay i Solange preuzeli su odgovornost za svoje postupke i oboje prihvaćaju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari. Ispričali su se jedno drugome, a mi idemo prema naprijed kao ujedinjena obitelj - piše u priopćenju, a dodaju i da su napisi kako je Solange bila pod utjecajem alkohola potpuno neistiniti. 

- Na kraju, svaka obitelj ima svojih problema i mi nismo ništa drugačiji. Mi volimo jedni druge, ali prije svega smo obitelj. Sve smo to stavili iza nas, a nadamo se da će i svi drugi napraviti isto - zaključila je slavna obitelj.

 Nije poznato zbog čega je došlo do fizičkog obračuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na snimci koju je objavio TMZ vidi se da spomenuti trojac ulazi u lift, a onda Solange odjednom počinje vikati na repera i udara ga rukama i nogama. Beyonceinu sestru pokušao je smiriti tjelohranitelj koji je bio s njima u liftu, a i Jay Z ju je uhvatio za nogu s kojom ga je pokušala udariti. Za vrijeme ovog kaosa Beyonce je samo mirno stajala i promatrala što se događa. Nije poznato zbog čega je došlo do fizičkog obračuna. 

Nagađa se da je Solange poludjela jer je Jay Z nije ispunio obećanje da će promovirati njezin novi album, a obiteljski prijatelji tvrde da je glavni razlog svađe druga žena. Navodno je reperski mogul bio  previše prisan s dizajnericom Rachel Roy na balu u njujorškome Metropolitan muzeju, a Solange je izbacilo iz takta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...