Obavijesti

Show

Komentari 7

Imao 40 kila, otpali mu zubi, a sad je trijezan već godinu dana

Imao 40 kila, otpali mu zubi, a sad je trijezan već godinu dana
7

Nakon što se Weiss ozbiljno posvetio rehabilitaciji, njegov prijatelj Drew je pokrenuo GoFundMe kampanju za njega, prikupivši više od 13 tisuća dolara za popravak štete koju mu je droga izazvala na zubima

VIDEO

Glumac Shaun Weiss (41) bio je zvijezda mnogih dječjih filmova poput 'Moćne patke', ali mu se život u potpunosti izokrenuo. Postao je ovisan o drogi, bio je u zatvoru, a i izgledom je bio neprepoznatljiv. No nakon niza incidenata u posljednjih nekoliko godina, Shaun je shvatio da mu je ovisnost upropastila život. Već je godinu dana čist od droge. 

Weiss je imao veliku podršku svog bliskog prijatelja, glumca Drewa Gallaghera, koji mu je pomogao na putu do trijeznosti. On je nedavno objavio kako napreduje je Shaunov oporavak.

- Sada je zdrav, njegov je dijabetes pod kontrolom. Ne samo da je trijezan i čiste glave, nego pokušava se fokusirati i pomoći sebi i drugima. Voli voziti bicikl, hrani se zdravo i motiviran je - kaže Drew Gallagher. 

Glumac je posljednji put uhićen u siječnju prošle godine, nakon što je provalio u garažu muškarca u Van Nuysu u Kaliforniji i razbio mu staklo u 7 ujutro. 

- Policajci su primijetili razbijeno staklo na tlu i primijetili da je suvozački prozor na vozilu razbijen - navodi se u izvješću policijske uprave Marysville. Na odvikavanje se prijavio u ožujku prošle godine, ali ukupno je obilježio 365 dana bez droge. 

Shaun je izgledom ranije bio neprepoznatljiv. Imao je manje od 40 kilograma, zubi su mu otpali, dijabetes mu je divljao... Nakon što se Weiss ozbiljno posvetio rehabilitaciji, Drew je pokrenuo GoFundMe kampanju za njega, prikupivši više od 13 tisuća dolara za popravak štete koju mu je droga izazvala na zubima. Stoga je prošlog ljeta objavio fotografiju Shaunovog novog osmijeha. 

- Zbog osmijeha je definitivno živnuo. Išlo mu je dobro i samome, ali nekako je bio utučen bez tog osmijeha - rekao je Drew. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao