Show

Komentari 23

'Imao sam 120 kg kao tinejdžer, sve mi se prima pa i sad pazim'

'Imao sam 120 kg kao tinejdžer, sve mi se prima pa i sad pazim'

Pojasnio je Pažanin kako su se neželjeni kilogrami počeli topiti nakon što je otišao na brod, promijenio radne navike i prehranu. Nekih stvari drži se i danas jer genetski, kako kaže, lako se udeblja

Chef Ivan Pažanin (36) gostovao je u emisiji Život iza vage, gdje se prisjetio kako je i sam imao problema s kilogramima te je gledateljima i kandidatima showa otkrio kako je uspio smršaviti 30 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Još kao tinejdžer težio je 120 kilograma, a ispričao je otvoreno tv kuhar kako je u mladosti uglavnom konstantno imao problema s težinom. 

- Malo je to genetski, a malo i ona čuvena priča - kad bi baba došla, uvijek je mali gladan i to se pomalo izmaklo kontroli - priznao je Ivan.

Pojasnio je Pažanin u kojem trenutku su se neželjeni kilogrami počeli topiti te što je sve morao promijeniti u svom životu. Nekih stvari drži se i danas. 

- Otišao sam jako mlad na brod, s 18 godina, a to je jako fizički naporan posao i ima 15 sati rada dnevno. Malo sam promijenio prehranu i pripazio, pa je u nekoliko mjeseci nestalo tridesetak kilograma. Jako mi se brzo prima, pogotovo sad kad sam stariji. Kad osjećam veliku glad, nekad se ne najedem, uvijek mi je ta debljina u glavi da moram paziti i pazim i danas - zaključio je Pažanin.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S PAŽANINOM: 

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Najčitaniji članci