Obavijesti

Show

Komentari 22

Indira Levak: Muž me više ni ne zove na trening, nego samo ode

Indira Levak: Muž me više ni ne zove na trening, nego samo ode
11

Uživamo u svakom zajedničkom trenutku. Tako smo si posložili život da sve radimo zajedno i to odlično funkcionira. Volimo zajedno stvarati, ali i uživati u plodovima našeg rada, rekla je

VIDEO

Pjevačicu Indiru Levak (47) gledatelji prate u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je članica žirija. Također, nedavno je izbacila novi singl 'Čudo' koji je 'zaradio' sve pohvale na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Indira u 24 pitanja 12:21

Sada je u razgovoru za Jutarnji list progovorila o privatnom životu pa se, među ostalim, osvrnula na brak sa suprugom Miroslavom.

- Uživamo u svakom zajedničkom trenutku. Tako smo si posložili život da sve radimo zajedno i to odlično funkcionira. Volimo zajedno stvarati, ali i uživati u plodovima našeg rada. Najveći gušt nam je sjesti na bicikle i uživati u prirodi, to nam hrani dušu - rekla je za Jutarnji list.

- Jedine trzavice nastaju oko vježbanja, on bi odmah nakon jutarnje kave na trening, a ja bih još malo sjedila na terasi i uživala, tipično ženski. Sada me više ni ne zove na trening, nego samo ode - dodala je.

Indira je pokazala novu frizuru: Zataknula 500 kn harmonikašu
Indira je pokazala novu frizuru: Zataknula 500 kn harmonikašu

A evo što kaže za vježbanje u teretani.

- Eto, sad bi vam moj Miro rekao da bih moglo to i bolje da sam redovita na treningu. Mene je teško dovući u teretanu, koja je kat niže, ali kad uđem, onda sam najbolja. Moj trener me hvali. Još da ne pojedem čokoladu, gdje bi mi bio kraj. Ali ljudi, ja sam Slavonka, sve mi uzmite, ali kulen, slaninu i čokoladu ne dirajte - iskrena je.

Indira i suprug bi se htjeli preseliti u mirniji dio grada ili možda na selo, u dom s većom okućnicom. 

- Prvo moramo prodati stan koji je pravi showroom Indira Levak Dizajna. Zamislite da kupite stan u kojem se stalno pjeva i vježba te je svaki kvadrat stana ispunjen ljubavlju i radošću? Ta energija i atmosfera sigurno prelaze na nove vlasnike koje ću dočekati s kulenom i rakijicom - zaključila je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin