Obavijesti

Show

Komentari 7

Ipak nije prošao u finale: Matej (9) je talent naslijedio od djeda

Ipak nije prošao u finale: Matej (9) je talent naslijedio od djeda
2

Matej je osim u showu 'Supertalent' pjevao i na brojim glazbenim natjecanjima. Budući da je djed glazbenik poznavao profesora Voljena Grbca, nazvao ga je kako bi čuo njegova unuka

VIDEO

Renato Sučić (54) glazbeni talent svog unuka prepoznao je u najranijem djetinjstvu pa ga je počeo voditi na svoje gaže.

- Naučio sam Mateja pjevati. Ne znam je li tada imao četiri godine. Ma počeo je pjevati još u maminu trbuhu - smije se ponosni djed.

On godinama ima sastav “Crescendo”, a njegov unučić Matej Prpić (9) im se pridružio na pozornici s nepune četiri godine.

- Držao je neku malu “falšu” dječju gitaricu u rukama. Počeo je pjevati još dok nismo skužili da ima talenta. Lipo je piva pa smo mu dali mikrofon. Ima strašan ritam - priča djed Renato. Posljednjih godinu dana Matej svira i trubu poput Renata. Cijela obitelj je glazbeno nadarena tako da se djed ne čudi što je unuk krenuo njegovim stopama. Matejev otac Miljenko kaže kako je njegov sin sramežljiv sve dok ne stane na pozornicu.

- Na sceni se ponaša kao da nastupa dvadeset godina – smije se Miljenko. Matej je nastupao i na brojim glazbenim natjecanjima. Budući da je djed glazbenik poznavao profesora Voljena Grbca, nazvao ga je kako bi čuo njegova unuka. Matej je profesora oduševio izvedbom pjesme Vinka Coce “Vilo moja”.

- Odveo ga u studio gdje mu je “naštimao” glas nakon deset minuta. Matej je čudo od djeteta – kaže djed Renato. Dječaka hvali i profesor Grbac.

- Počeli smo skupa raditi proljetos. Ali, on je toliko talentiran da sam rekao da se mora prijaviti na “Supertalent”. Vidio sam mnogo talentirane djece, ali on je jedinstven. Siguran sam da je njegov nastup dirnuo mnoge i da ga je publika zavoljela – kaže profesor Grbac, koji je pjevanju podučavao i Franku Batelić. 

Podsjetimo, Matej nije ušao u finalnu večer, a neki gledatelji bili su razočarani zbog odluke žirija koji je odlučio da prolaz zaslužuje plesni studio Ritam zona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski