Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Iskoristi ovu priliku: Još danas i sutra možeš poslati video...

Pripremi se na hejt, čak i od najbližih. Drži se stare poslovice: ‘Tko hejta, otpala mu peta’, savjetovao je komičar Mario Petreković svima koji se žele prijaviti

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
5 komentara

Počele su završne pripreme za Joomboos Videostar talent show. Mnoge hrvatske zvijezde pozvale su sve talentirane da ne propuste, kako kažu, priliku života.

- Pripremi se na hejt, čak i od najbližih. Drži se stare poslovice: ‘Tko hejta, otpala mu peta’, savjetovao je komičar Mario Petreković svima koji se žele prijaviti.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Prijaviti se na Videostar i pokazati svoj talent moguće je još samo danas i sutra. Ne propusti priliku: snimi video u trajanju do tri minute, uploadaj ga na YouTube i ispuni prijavni obrazac na: videostar.joomboos.hr.

Čeka te put u Hollywood, statua vrijedna 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom. Ako imaš talentiranog, ali sramežljivog frenda, cinkaj ga i osvoji 1000 kuna.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na  videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Naši partneri pišu
Message