Show

Komentari 41

Islamović Tifu udario glavom u čelo, a on njega šakom u rame?

Islamović Tifu udario glavom u čelo, a on njega šakom u rame?

Bijelo dugme se nakon incidenta nije vratilo na bis. Glazbenik Bregović navodno se nije htio miješati u sukob kolega, a za doček u Budvi 'strpali' su u džep, kako tvrde tamošnji mediji, 110.000 eura

Nakon što su se pjevači Bijelog dugmeta, Mladen Vojičić Tifa (57) i Alen Islamović (60) potukli na novogodišnjem koncertu u Budvi, u javnost su 'procurili' novi detalji. Iako se šuškalo kako je Tifa zamjerio Alenu što je otpjevao dionicu pjesme koja je bila namijenjena njemu, sukob je, kako tvrde srpski mediji, krenuo i prije nastupa. 

- Tifa i Alen nisu htjeli izaći zajedno na binu pa su pale teške riječi i kolege su ih jedva smirile. Nakon što je Islamović uzeo njegove dionice pjesme, Tifa ga je opsovao. Alen ga je nakon silaska s bine zatim udario glavom u čelo, a on je njemu uzvratio udarivši ga šakom u rame - piše srpski Blic.

- Naposljetku su uletjeli zaštitari i nastao je kaos u backstageu - piše srpski medij. Bijelo dugme se nakon incidenta više nije vratilo na bis. 

Kolega iz Bijelog dugmeta Goran Bregović (67) navodno se nije htio miješati u njihov sukob.

Već dugo se šuška o netrpeljivosti između Islamovića i Vojičića, kao i o neslaganju unutar Bijelog dugmeta. Legendarni bend je za doček 2018. u Budvi, prema pisanju tamošnjih medija, u džep stavio čak 110.000 eura.