Obavijesti

Show

Komentari 0

Islandska atrakcija u 'Tunelu', koncert Retro Stefson 13. rujna

Islandska atrakcija u 'Tunelu', koncert Retro Stefson 13. rujna
1

Retro Stefson će vas svojom energijom i showom, koji uvijek na live svirkama priređuju, apsolutno oduševiti i napuniti vam baterije, a najvjerojatnije ćete dobiti i kratku plesnu poduku.

VIDEO

Poštovani, najavljujemo islandsku sedmeročlanu pop atrakciju Retro Stefson 13. rujna u riječkom klubu Tunel. Tunel i Island međusobno se jako simpatiziraju. Nakon izvrsnih blizankinja, Pascal Pinon, ovaj put s Islanda nam stižu – RETRO STEFSON! Za one koji nisu upoznati s njihovim radom reći ćemo vam ukratko: to je pitki pozitivni indie elektro pop, ali čvrsto na onoj cool strani popa.

Retro Stefson će vas svojom energijom i showom, koji uvijek na live svirkama priređuju, apsolutno oduševiti i napuniti vam baterije, a najvjerojatnije ćete dobiti i kratku plesnu poduku. Novi album i singleovi su im na vrhovima islandskih top listi, a koncerti u najvećim prostorima uglavnom im na domaćem terenu budu rasprodani.

RETRO STEFSON ponosno čekamo u Tunelu 13.9. Nemojte ih propustiti!

Ulaznice u pretprodaji 45 kn (Dallas Music Shop, Tunel) a na dan koncerta 60 kn.

Retro Stefson imali smo prilike vidjeti i čuti na InMusicu, kada su si priskrbili ogromne simpatije pred hrvatskom publikom. Riječka publika mogla ih je dijelom doživjeti kroz dokumentarac "Backyard" koji je uz poveći interes prikazan prošle godine u Art kinu Croatia. I dok u Europi sve više dolaze do izražaja, na svojem domaćem terenu odavno su veliki i bez problema rasprodaju najveće koncertne dvorane. Cijela priča počela je skoro pa slučajno još 2006.godine kada je grupica srednjoškolskih prijatelja osnovala bend isključivo kako bi si ostvarili želju za besplatnim sudjelovanjem na lokalnom talent showu. 

Unnsteinn Manuel Stefánsson (vokal i gitara), Þórður Jörundsson (gitara), Logi Pedro Stefánsson (bas gitara), Jon Ingvi Seljeseth (klavijature), Þorbjörg Roach Gunnarsdóttir (klavijature), Haraldur Ari Stefánsson (vokal i udaraljke) i Gylfi Sigurðsson (bubnjevi) ubrzo su počeli oduševljavati ne samo svoje školske kolege nego i daleko veće i ozbiljnije publike promaknuvši se u energetične predvodnike glazbene scene Reykjavika.

Svojim trećim istoimenim albumom Retro Stefson počinju biti i u milosti mainstream radija, zahvaljujući uspješnim radiofoničnim singleovima koji osvajaju vrhove islandskih top ljestvica.Retro Stefson donose modernu alternativnu pop glazbu koja konstantno ispituje granice i koketira s ritmovima iz raznolikih podneblja iz kojih su porijeklom i sami članovi benda.Rezultat je dobitna kombinacija pomalo pomaknute mješavine popa, elektronike, disca, latina, afro beata, housea  i world musica.

Sigurni smo da će vas oduševiti "Glow", "Qween", "Kimba" i mnoge druge.

Tunel možete pratiti i na društvenim mrežama: www.facebook.com/tunel.klubhttp://twitter.com/TunelKlub

Što ćemo raditi:

Petak i subota  nam budu plesne. Ako je na programu koncert, onda plešemo nakon. U našoj hladovini možete se opustiti uz koktele, rakije,  domaća vina, belgijske i njemačke pive.

Što smo radili:

Ove godine su nam u goste došli Kaki King, Goribor, Inje, Diskobajagi (Dubioza kolektiv), East Rodeo, My Buddy Moose, Luka (TBF) i Yuri (St!llness), Martin Kuchen, The River Sharks, Wora Wora Washington, Rebel Star, Damir Avdić, Sunshine Madness, Corey Christiansen, Hate Boss, Nola piano, Marinada, Pascal Pinon, Straight Mickey & The Boyz, Discoballs, Officer Down, Wattican Punk Ballet, Čikine Bombone, La Gapette, Franz Nicolay, Kanda, Kodža i Nebojša, Chinawoman, Kraj Programa, Pink Studio, Low Leaf, Micah Blue Smaldone, Asa Irons, Nellcote, Lolita, Terror Bird, Mattress, Kimiko, Biological Lovers, Elemental, Big Strip Gorila, VVhile, Droid, Onli-Tu, Burning Hell, C+C=Maxigross, Leifert.

Plesali uz ritmove koje su spremili Smeđi Šećer, Jericho, Bakka & Gars, Miće Mace, Miss Soulfly, Mile Hund, Marmat, Mr. Woox, Amor, Below Bangkok, Mixel, Johnny Primed, Sergej Snooze, phillipe, Pero Despero, Virgin Helena, Captain Fizz, Mateo Klaić, Larsson, RRRamon aka Yesh, Derek Basch, Muzikfantastique, Indi i Zded, Petar Dundov, DJ Šošo, Fryer i drugi, smijali se uz stand-up Ivana Šarića, a imali smo i dvije SAE radionice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele