Obavijesti

Show

Komentari 34

Ispeglaj me nježno: Glumci su 'ludi' za kožnim tretmanima

Ispeglaj me nježno: Glumci su 'ludi' za kožnim tretmanima
5

NEDOSTACI Dok je Tarika Filipovića smetao podbradak, Anu Begić Tahiri je mučio višak kilograma i koža koja se opustila nakon porođaja. Prije mjesec dana 'pomladila' se i Jelena Miholjević

VIDEO

Dok Ana Begić Tahiri (38) ne krije odlaske na zahvate, njezin kolega Tarik Filipović (45) prvo se pohvalio skupim tretmanom, pa ekspresno fotografiju uklonio s društvenih mreža. Zagrebačka glumica je govorila da popunjava bore hijaluronskim dermalnim filerima čija cijena se kreće od 3000 do 4500 kuna, ali i da se podvrgnula zahvatu abdominoplastike, odnosno odstranjivanju viška kože na području trbuha te ultrazvučne liposukcije.

- O toj sam operaciji razmišljala pet godina, odnosno otkako mi se nakon trudnoće koža opustila - izjavila je prije dvije godine Begić Tahiri kad su mnogi hvalili njezinu figuru za koju je izdvojila oko 3000 kuna.

TO JE MEDICINSKI ZAHVAT

- Bila je to unutarnja borba pa je zadovoljstvo veliko, a to je ipak najvažnije - rekla je tad. Prije mjesec dana 'pomladila' se i Jelena Miholjević (48). Naime, Gavellina uzdanica napravila je korekciju kapaka i od tada se, kaže, preporodila.

- Ujutro su mi kapci bili natečeni i nalikovali su na sarmice, iritirala me maskara, a u kazalištu se svaki dan moram šminkati. Kao strastvena čitateljica imala sam već tikove jer kod čitanja sam sve jače širila oči - ispričala je Miholjević za Gloriju. Za blefaroplastiku, kojom joj je odstranjeno 15 milimetara kože na kapcima, izdvojila je 8000 kuna. Glumica je problem koji je odgađala tri godine riješila u pauzi prije snimanja novih nastavaka 'Crno-bijelog svijeta' i obaveza u kazalištu.

woyzeck

- Za mene je to bio zdravstveni zahvat iako sam i estetskim rezultatom jako zadovoljna - priznala je Miholjević, koja ohrabruje sve s istim problemom da izdvoje vrijeme te da se ne boje podvrgnuti ovom ili sličnom tretmanu. U polikliniku se odvezla tramvajem, a nakon, kako ističe, bezbolnog zahvata stavljala je obloge.

TARIK NE ŽELI NA OPERACIJU

- Reakcije prijatelja i kolega bile su različite, a većina je pohvalila moj mlađi izgled - rekla je glumica koja pomlađuje i lice. To rješava biorezonancom, a bila je i na limfnoj drenaži lica. Ipak, nikad se ne bi odlučila na face lifting. Tarika nisu mučili kapci, nego podbradak koji je riješio teenlifting elektrostimulacijom.

bok fest

- Zdebljam se pola kile i sve ode u lice - požalio se glumac i voditelj koji nije htio koristiti kemiju ili ići na operaciju, pa je odlučio 'vježbati lice' elektrostimulacijom, za koju je potrebno iskeširati oko 500 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti