Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

'Istanbulska nevjesta' očarala gledatelje: Ona je nova Hurem

Asli Enver zaigrala je u desetak sapunica. Inače pati od disleksije pa teško čita scenarije. U sapunici glumi Sureju koja ljubuje s Farukom kojeg igra Özcan Deniz

Foto: Privatni album
19 komentara

Zvijezda turske sapunice 'Istanbulska nevjesta' koja se prikazuje na Novoj TV već je 'prikupila' obožavatelje i u Hrvatskoj. Asli Enver (33) u seriji tumači darovitu glazbenicu Sureju koja ljubuje s bogatim poslovnim čovjekom Farukom, kojeg utjelovljuje Özcan Deniz (45).

- Sviđa mi se lik Sureje koju glumim. To je žena čvrstog karaktera, a serija se temelji na istinitom događaju što je posebno dirljivo - kaže Enver. 

 

Çok yakında 😉 #Hepbenimle @pentiçorap 💕💕💕

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Glumica je rođena u Londonu, a u Tursku je došla kao 12-godišnjakinja. Iako joj je bilo teško učiti turski jezik, savladala ga je nakon dvije godine. Upisala je studij glume i ostvarila svoj san.

- Mnogi nisu vjerovali da ću uspjeti kao glumica jer sam kao djevojčica bila sramežjiva i povučena, opterećivala sam se izgledom - kaže Asli. 

 

@penti #hepbenimle 💣

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Do sada je zaigrala u desetak sapunica, a inače pati od disleksije pa teško čita scenarije.

- Zbog toga sam isto očajavala kako neću uspjeti u ovoj profesiji, ali više ne gledam na to kao na prepreku. Naučila sam podcrtavati svaku riječ u scenariju te da mi treba duže vremena za učenje - kaže Asli. 

Godinu dana je u sretnoj vezi s glazbenikom Muratom Bozom (37).

 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

- Osvojio me humorom i dobrotom. Zvuči kao klišej, ali zaista je tako. Lijepo nam je i jednog se dana vidim kao majka - rekla je Enver. Na društvenoj mreži prati je četiri milijuna ljudi. S pratiteljima dijeli fotografije iz privatnog života, ali i sa snimanja.

- Nemam problema s tim da svoju privatnost dijelim s fanovima. To mi je dio posla - kaže glumica. 

Često pozira sa svojim odabranikom Bozom, za kojeg kaže kako nije ljubomoran na njezine glumačke partnere.

- Vjerujemo jedan drugome. Povjerenje je najbitnije u našoj vezi - kaže Asli, koju su već prozvali 'novom Hurem' iz serije 'Sulejman Veličanstvenima' koja je bila veliki hit i na našim prostorima. 

 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Naši partneri pišu
Message