Show

Komentari 141

Istesana Kolinda 'lovi' idealnu figuru: Jede ribu i pileća prsa...

Istesana Kolinda 'lovi' idealnu figuru: Jede ribu i pileća prsa...

Predsjednica ima idealne mjere, 110-67-96 (grudi-struk-bokovi), no čini se da je u posljednje vrijeme izgubila još nekoliko kilogram. Naša predsjednica preferira “liposkucijsku” dijetu, čiji je autor Kenan Mandra

Hrvatska predsjednica uživa u New Yorku, gdje boravi posljednjih dana povodom Opće skupštine Ujedinjenih naroda. U kreaciji modnog brenda Duchess Snježane Mehun, Kolinda Grabar Kitarović (51) pokazala je znatno mršaviju liniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednica ima idealne mjere, 110-67-96 (grudi-struk-bokovi), no čini se da je u posljednje vrijeme izgubila još nekoliko kilogram. Naša predsjednica preferira “liposkucijsku” dijetu, čiji je autor Kenan Mandra.

- Riječ je o prehrani koja se prvenstveno temelji na povećanom unosu zdravih masti i proteina. Zapravo je riječ o laganoj mediteranskoj kuhinji - ribi i pilećim prsima s maslinovim uljem te obilnim prilozima povrća i salata - otkrila je Kolinda Grabar Kitarović prošle godine u intervjuu za magazin Gloriju.

Uz to što pazi na prehranu, predsjednica vježba već neko vrijeme. U tjelovježbu je ubacila i trčanje kao aerobnu aktivnost koja odlično troši masne naslage. Kolinda je u New Yorku odjenula bluzu čija je cijena oko 1100 kuna, kakvu je nedavno nosila i misica Katarina Mamić (22).

 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

 

Najčitaniji članci