Obavijesti

Show

Komentari 11

Iva Jerković pokazala atribute u haljini, komplimente dao i Cigi

Iva Jerković pokazala atribute u haljini, komplimente dao i Cigi
4

Jerković je ovog puta pozirala u uskoj, crnoj haljini bez rukava koja je savršeno istaknula njezinu ženstvenu figuru. Među morem komentara na račun njezinog besprijekornog izgleda našao se i komentar Ciganovića

Bivša manekenka i poduzetnica Iva Jerković (40) često sa svojim pratiteljima dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama, a jednu takvu objavila je i sada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Naime, Jerković je ovog puta pozirala u uskoj, crnoj haljini bez rukava koja je savršeno istaknula njezinu ženstvenu figuru. Ovo elegantno izdanje upotpunila je sa visećim srebrnim naušnicama i nude narukvicom. Među morem komentara na račun njezinog besprijekornog izgleda našao se i komentar Nevena Ciganovića (50).

'Jesi ok? Mislim gori Instagram', napisao je Ciganović, a ubrzo su uslijedili i brojni komplimenti obožavatelja.

'Predivna si', 'Savršena', 'Divan outfit', 'Kakav komad', 'Neopisivo predivna', 'Wow, wow, wow', samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Iva je danas ponosna vlasnica frizerskog salona. Kada ga je prije sedam godina otvorila, zamislila ga je kao mjesto na kojem svaka žena može pronaći nešto za sebe, a ujedno biti opuštena i osjećati se ugodno i zadovoljno.

Iva Jerković pozirala u minici: Družila se s bivšom misicom...
Iva Jerković pozirala u minici: Družila se s bivšom misicom...

2020. godine postala je  majka djevojčice Rine Ami koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem (51).