Obavijesti

Show

Komentari 39

Iva Jerković: Za par kvalitetnih čizama spremna sam gladovati

Iva Jerković: Za par kvalitetnih čizama spremna sam gladovati
6

Manekenka smatra kako za dobar komad odjeće ili obuće ne bi trebalo škrtariti jer će trajati i dobro izgledati u kombinaciji s nečim jeftinijim što kupite na sniženju

VIDEO

Unatoč recesiji, velika sezonska sniženja privukla su gomile ljudi u trgovačke centre i potakla ih da olakšaju svoje lisnice za još koju kunu. 

Sniženjima ne može odoljeti ni Iva Jerković (29) koja je za Index rekla kako je za one koji su u financijskoj strci bolje da ne izlaze iz svojih domova kako ih ne bi mamili izlozi trgovina u kojima je sve sniženo. Kaže da u ormaru ima jako puno majica koje je kupila na sniženju jer im nije mogla odoljeti. Činilo joj se kao da je zovu da ih kupi. Za klasične stvari poput dobre jakne, torbe ili cipela nije joj nezamislivo potrošiti više novca jer one su uvijek u modi. Odjeću joj najčešće bira Neven Ciganović, a kritike na račun izgleda je ne pogađaju jer svi nekad mogu imati loš dan i jednostavno fulati. 

Ni Iva ni Neda Parmać (25) nikad nisu bile na najpoznatijem buvljaku Hreliću. Neda kupuje stvari koje joj se svide i to bez obzira na njihovu cijenu. Na sniženjima kupuje samo ono što joj je potrebno. U kupovinu ide sama i smatra da ima jako zanimljiv ukus za odijevanje. Kaže kako najviše novca ipak troši na hranu. Ima fetiš na traperice, no ne može ni zamisliti da gladuje kako bi kupila neki model koji joj se jako sviđa. S njom se ne bi složila Iva Jerković koja kaže da je za skup par kvalitetnijih čizama spremna čak i gladovati. 

Kupovati jer je sniženo ili prvo razmisliti?

Totalna suprotnost Ivi je Pamela Ramljak (33) koja ne voli kupovati novu odjeću samo zato što je na sniženju. Kaže da kupuje ciljano, no nikad se iz trgovine ne vraća praznih ruku. Ako ne pronađe ono što je naumila kupiti, pronađe neke zgodne cipele ili torbu. 

Iako je mnogi smatraju šopingholičarkom, Vlatka Pokos (40) tvrdi da je jako racionalna dok kupuje. Prva ovogodišnja sniženja će propustiti jer ima druge priritete, no inače ih voil. Kad kupuje vodi se motom 'jedan, ali vrijedan' i koristi kupovinu na rate. Usluge modnih stilista nikad nije koristila, smatra kako oni sve svoje klijentice odijevaju isto pa je već postalo teško uočiti neku razliku između pojedinih osoba. 

Tijekom sniženja u trgovačkim centrima mogli biste ugledati i Idu Prester (30). Pjevačica kaže kako kupuje samo na sniženjima jer zbog posla mora imati puno odjeće kako se na televiziji ne bi pojavila u već viđenoj odjevnoj kombinaciji. Dodaje da tijekom toplijeg dijela godine puno odjeće kupuje na Hreliću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin