Obavijesti

Show

Komentari 30

Iva Šulentić: 'Nisam se udala s namjerom da se rastanem...'

Iva  Šulentić: 'Nisam se udala s namjerom da se rastanem...'
1

Putujem otkad znam za sebe i bila sam na mnogim mjestima i bez balona, ali doživjeti neki krajolik iz zraka doista je poseban osjećaj i uspomena, otkrila je simpatična Iva

VIDEO

HRT-ova voditeljica emisije ‘Kod nas doma’ Iva Šulentić (34) tvrdi da nema šanse da poslovno ‘prekipi’, a baka i djed, kao i roditelji, uzor su joj u ljubavi.

Voditeljica ste od 12. godine. Mislite li da će vam to ikad dosaditi?

Ljepota ovoga posla je što je svaki dan drukčiji. Upoznajem zanimljive i različite ljude, saznajem nove stvari, teme se mijenjaju. Zato sumnjam da će mi ikad dosaditi, a i zaista volim to što radim. Usto, uz njega se stignem baviti još koječim tako da nema šanse da ‘prekipim’.

S Barbarom Kolar naizmjenično vodite ‘Kod nas doma’. Koliko vam je ‘sjeo’ taj projekt?

Sjeo nam je svima. ‘Kod nas doma’ je dnevna mozaična emisija u kojoj svakodnevno nastojimo gledateljima pružiti laganu emisiju te ponuditi novosti iz svijeta glazbe, filma, kazališta, znanosti, aktualnosti itd. Ne može se usporediti s, primjerice, ‘Voiceom’, ‘Garažom’ ili ‘Briljanteenom’ - i u toj je različitosti ljepota.

Bili ste na mnogo egzotičnih putovanja jer ste u hrvatskoj reprezentaciji letenja balonom. Koju zemlju biste jako željeli posjetiti, a još niste?

Putujem otkad znam za sebe i bila sam na mnogim mjestima i bez balona, ali doživjeti neki krajolik iz zraka doista je poseban osjećaj i uspomena. Dugačka je lista mjesta koja još želim posjetiti i potrudit ću se uspjeti ih vidjeti što više u životu.

Vaši Baka i djed su proslavili 66. godišnjicu braka. Vjerujete li u dugovječan brak s obzirom na sve veći trend razvoda brakova?

S obzirom na to da sam se udala prije godinu dana, naravno da vjerujem u dugovječne brakove jer se nisam udala s namjerom da se rastanem. S ponosom i ljubavlju gledam i baku i djeda i majku i oca koji su već desetljećima zajedno, u dobrom i kvalitetnom braku punom ljubavi, i dalje se drže za ruke i daju vjeru u ljubav. Dakle, može se!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu