Show

Komentari 22

Iva Šulentić skrivala je trudnički trbuščić papirima dok je vodila 70. Zagrebački festival

Iva Šulentić skrivala je trudnički trbuščić papirima dok je vodila 70. Zagrebački festival

Iva je u veljači u emisiji 'Kod nas doma' otkrila javnosti da čeka dijete. U petak se na festivalu pojavila na pozornici u crnoj širokoj haljini kojoj je prekrila trbuščić

Iva Šulentić (39) vodila je 70. Zagrebački festival u petak navečer u City Plazi u Zagrebu. Pojavila se u crnoj šljokastoj haljini koja je prekrivala njezin trudnički trbuščić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditeljica je obukla crnu široku haljinu te bijeli sako. Dok je vodila festival, u rukama je držala papir s kojim je prekrivala trbuščić.

Zagreb: U City Plazi održan 70. Zagrebački festival

Početkom veljače u emisiji 'Kod nas doma' Iva je priznala da čeka prvo dijete. Voditeljica privatni život drži daleko od očiju javnosti, o njezinoj trudnoći ništa se nije dalo naslutiti dok to sama nije otkrila na televiziji. 

Iva navodno čeka dijete sa sistem inženjerom iz Zagreba, Brunom Šunjićem, koji je zaključao profile na društvenim mrežama kad je voditeljica objavila vijest o trudnoći.

Podsjetimo, Šulentić je u emisiji podijelila mišljenje o savjetima koji joj mnogi daju:

- Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustiti ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni - rekla je Iva. 

Najčitaniji članci