Show

Komentari 3

Iva Šulentić vodit će ceremoniju dodjele nagrada 'Cesarica'

Iva Šulentić vodit će ceremoniju dodjele nagrada 'Cesarica'

Osim Cesarice za najpopularniju i najuspješniju pjesmu u 2020. godini, kao i nagrada za hitove mjeseca, u televizijskoj emisiji će se dodijeliti i brojne druge nagrade hrvatskim glazbenicima

U tijeku su pripreme za završnicu Cesarice, koja je ove godine zbog pandemijskih uvjeta u obliku televizijske emisije. I unatoč nikad težoj godini za hrvatsku glazbu, glazbenici nisu odustajali. Imamo 12 hitova mjeseca za veliko finale, a tko će osvojiti Cesaricu za hit godine saznat ćemo sutra, u petak 22. siječnja u 20:05 h na Drugom programu Hrvatske televizije te u programu Hrvatskog radija. Kroz dodjelu nagrade vodi nas Iva Šulentić.

Nagrada Cesarica održava se četvrtu godinu zaredom. Cijelu proteklu godinu publika je svaki mjesec nominirala jednu pjesmu za Hit mjeseca koja je sada ušla u finale. U konkurenciji za Hit godine su: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila Igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i Silente.

Osim Cesarice za najpopularniju i najuspješniju pjesmu u 2020. godini, kao i nagrada za hitove mjeseca, u televizijskoj emisiji će se dodijeliti i brojne druge nagrade hrvatskim glazbenicima. 

Voditeljica ovogodišnje dodjele Cesarice je Iva Šulentić, a tijekom emisije očekuju nas i brojni prezenteri, poznata glazbena imena. Scenaristi dodjele su Joško Lokas i Mislav Donaj, scenografiju potpisuje Miroslav Hrg, a redatelj emisije je Tihomir Žarn. Iako zakinuti za druženje uživo, ceremonija će se odvijati na javnoj televiziji, u petak 22. siječnja s početkom u 20:05h na HTV2.

Najčitaniji članci