Obavijesti

Show

Komentari 290

Marijanin suprug u ponedjeljak je predao papire za rastavu?

Marijanin suprug u ponedjeljak je predao papire za rastavu?
7

Stanarka kuće Velikog Brata i pomorac upoznali su se preko Iskrice, a u braku su dobili kćer Korinu koja ima dvije godine. Ivan je odlučio završiti svoj brak, piše Story

VIDEO

Suprug Marijane Čvrljak (27) više ne može trpiti njeno ponašanje u Big Brotheru, piše Story. Časopis je iz odvjetničkih krugova doznao da je Ivan Čvrljak (32) papire za rastavu predao u ponedjeljak. Stanarka kuće Velikog Brata i pomorac upoznali su se preko iskrice, a imaju i dvogodišnju kćer Korinu. Marijana je u posljednje vrijeme počela razmišljati o događajima koji se zbivaju izvan kuće, no to je nije spriječilo da i dalje nastavi svoj ljubavni odnos Nikolom Nemeševićem Nemešom. 

Kemija između Marijane i Nemeša rasplamsala se prije nešto manje od mjesec dana. Veliki Brat stanarima je povodom Draženovog rođendana organizirao tulum. Marijana i Nemeš tada su se potpomognuti alkoholom prvi put poljubili,  a kasnije i pipali pod poplunom.  Njezin otac tada je u žaru ljutnje rekao da je se odrekao. 

Iako se Marijana pokajala nakon prvih igrica ispod  plahte, poslije novog tuluma učinila je istu stvar. Tada nije bilo sumnje da su se Nemeš i Marijana zbilja poseksali. Istu stvar ponovili su u bazenu pred svima i opet u krevetu. Ovaj posljednji put Nemešu i Marijani nije smetalo ni uže kojim je on povezan s Emom, a Marijana s Lesterom i Bojanom, Iako su njihovi kreveti bili odvojeni, Nemeš je svoj pomaknuo do Marijaninog. Čim su legli jedno pored drugog počeli su razmjenjivati nježnosti. Dan kasnije Marijana je je u razgovoru s Nemešom izjavila kako je možda trudna. On ju je samo u čudu pogledao jer je to izjavila i pred ostalim stanarima. 

I sama Marijana u kući je razmišljala o rastavi, ali i o tome da se neće vratiti u Šibenik nakon što izađe iz kuće.  Nemeš je napomenuo Marijani da će joj reći kome da se javi ako ona kuću napusti prije njega. 

Ivan je podržao Marijaninu želju da ode u reality show

Zbog slutnji da će njezin suprug i službeno podnjeti zahtjev za rastavom, Marijana se obratila i Velikom Bratu kako bi saznala je li se Ivan na to već odlučio. Tijekom razgovora s ukućanima, Marijana je rekla da će nakon izlaska iz kuće povesti kćer sa sobom. Dvogodišnju Korinu prije odlaska u kuću ostavila je na čuvanje sestri Sendi Serdarević, no Ivan Čvrljak ju je prije dva tjedna odveo k sebi jer, kako je rekao, najnormalnije je da njegovo dijete bude uz njega. Ivan Čvrljak već tada je razmišljao hoće li moći oprostiti supruzi.

- Što se Marijane tiče, podržao sam njezinu želju da ode u reality show. Sigurno bih je podržao i da je željela ići na ekspediciju jer znam da bih ja imao njezinu potporu u svojim željama - objašnjavao je Ivan.

- Kad imate povjerenja u nekoga, onda se ne bojite niti razmišljate da vas može prevariti. Eto, ispalo je kako je ispalo - istaknuo je tada Marijanin suprug.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 290
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene