Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Ivan Dečak: Njeno veličanstvo Dita glavna mi je preokupacija

Dugo smo radili i probijali se, sretan sam da publika to prepoznaje, kaže Dečak. Zadnja najava novog CD-a grupe 'Vatra' bit će 1. rujna, novi singl, pjesma 'Jantar'

24sata
Foto: 24sata
2 komentara

Grupa Vatra nastavlja ploviti na valu popularnosti koji su pokrenule neke pjesme, posebno 'Tango', koja im je donijela i četiri Porina. 

Međutim, nisu se opustili, pa za rujan najavljuju objavljivanje novog albuma. Zadnja najava novog CD-a bit će prvog dana rujna, novi singl, pjesma 'Jantar'. Nasljednik je to nedavno objavljenog singla 'Kraj', pa svi koji su pažljivije pratili već znaju obrise novog albuma. Uporan rad ove se godine, rekli bismo, konačno u pravom smislu riječi isplatio. Pjevača benda Ivana Dečaka uhvatili smo na dvodnevnom odmoru u stanci velike ljetne turneje

Dežurni sam baby sitter jutros. Njezino veličanstvo Dita glavna mi je preokupacija tijekom dvodnevne stanke. Ali, već za koji dan opet smo na putu. Neka, 15 godina smo radili i probijali se, sretan sam da publika to prepoznaje i puni nam koncerte - kaže tata Ivan.

I kao što je rekao, već 12. kolovoza vraća se u ulogu frontmana jedne od trenutačno najpopularnijih grupa u Hrvatskoj. Tu večer sviraju u Rabu, dva dana poslije već u Kastvu, 15. kolovoza su na Rock live festu u Koprivnici, 20. će svirati na Novogradiškom ljetu, a posebno se vesele koncertu u dubrovačkom parku Orsula, 21. ovog mjeseca. Već drugo jutro putuju na koncert u primoštensku Auroru. Nijednom bandu, pa niVatri nije svejedno održati veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova, a upravo to pripremaju za 23.  listopada.

Naši partneri pišu
Message