Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Nauković: Sve je spremno za treći MedvedRUN!

Trkači, prpremite se! Ove nedjelje 17. lipnja održava se treći po redu MedvedRUN, utrka s okusom piva koja kao i svake godine do sada starta i završava u Tkalči, kod pivnice Mali medo. Početak utrke je u 9 sati, a zna se što vas čeka na cilju...

0 komentara

Kako smo do sada objasnili sve što trebate znati o pravilima, i intervjuirali Sinišu Marekovića o pojedinostima, medaljama i dizajnu, red je da za detalje ove sjajne zabavne utrke upitamo i direktora marketinga i prodaje Pivovare Medvedgrad, Ivana Naukovića.

Sada već svi vrlo dobro znamo da je MedvedRUN spoj trčanja, turizma, zabave i dobrog piva, ali pojasnite nam humanitarni karakter utrke.

Oba Medvedruna do sada, pa i ovogodišnji, imaju humanitarni karakter. Smatramo da kada već radimo ovakve i slične evente nije problem pronaći način da se i prikupi neki iznos koji onda doniramo u humanitarne svrhe. Prve godine smo pomogli Dječjoj Udruzi Hrabrost, prošle godine smo doveli djecu iz Dječjeg doma Ruža Petrović iz Pule na nezaboravan vikend u Zagrebu da na najbolji način dožive Ljeto u Zagrebu (naše istoimeno pivo je bilo tema utrke). A ove godine smo odlučili donirati prikupljena sredstva udruzi Pokloni mi budućnost koja potrebitoj djeci pomažu u njihovom školovanju.

 


Foto: Goran Požek 

Ivan Nauković, drugi s lijeva


Što će se posebnoga piti na utrci, odnosno poslije nje, a što nas još očekuje u stalnoj ponudi Malog Mede?

Svake godine je jedno naše pivo tema utrke, prošle godine Ljeto u Zagrebu, ove godine Baltazar tako da će naglasak biti baš na Baltazaru. Naravno, uvijek su u stalno ponudi osim Baltzara, Zlatni i Mrki medvjed, Grička, Crna kraljica, Dva klasa i Fakin, a od sezonaca imamo vrlo atraktivan ljetni duo: Hendrix, lagani zahmeljeni, ljetni lager i naš witbier – Ljeto u Zagrebu čiji dolazak preciznije od kalendara označava kada u Zagrebu počinje ljeto.

Hoćemo li moći probati vašu novu akviziciju - Profesora?

Velike su šanse da se naš Profesor popije do onda jer su ga ljudi strašno dobro prihvatili, pa ćemo morati koju bačvu već sada staviti sa strane da naši dragi trkači probaju i to pivo, ako već nisu.

Foto: Goran Požek


Puno vam hvala, mi idemo trenirati, a vi se, dragi čitatelji - pripremite za navijanje!

Naši partneri pišu
Message