Obavijesti

Show

Komentari 1

Ivan Pažanin je ljut na Barbaru i Andreju: 'Dajte malo mašte'

Ivan Pažanin je ljut na Barbaru i Andreju: 'Dajte malo mašte'
4

Pažaninu je dosta i smatra da je recept Andreje i Barbare izlika te da mogu bolje, samo to nisu pokazale s glavnim jelom. Pohvale i desetke su dobili Loreta i Ivana te Nikolina i Otto

VIDEO

Ovaj vaš curry sa sirom, ovako nabacanim unutra, nemam mi nikakvog smisla. Da ste napravili polu-tortilje s punjenjem, bio bih puno sretniji. Što to mene boli briga kako izgleda originalni recept! Hoćete reći da ste vidjele originalni recept i da to tako mora biti, a da ovo što ja govorim nema veze? Da ste se malo poigrale sa svojom maštom, da ste to malo doradile drugačije, bio bih puno sretniji, Ivan Pažanin je komentirao jelo Andreji i Barbari.

Pažanin se naljutio nakon što je kušao paneer curry s beskvasnim kruhom, odnosno njihovo 'bezukusno' glavno jelo. No, predjelo mladih splitskih kuharica ga je očaralo. 

- Drug tanjur mi je fantastičan. Ova kapula s punjenjem mi je stvarno osvježenje, odlično. Odavno nisam probao ovako ukusno predjelo, taj balans okusa, gorčine i kiseline iz kapule, punjenje. Ma, odlično - istaknuo je, a s njime se složio i ostatak žirija. 

Mateja Domitrović Sabo svoju je desetku dodijelila Zadrankama, i to za njihov 'predivan i nježan' rižoto s tikvicama i rikulom koji 'pršti okusima' te 'neodoljive' proljetne rolice i pohani sir, a s kojima se Pažanin baš i nije oduševio. Bile su mu 'suhe i teške', a sir im je izgorio, pa je Loreti i Ivani dao svega šest bodova.

Mate Janković je, pak, nagradio Nikolinu i Otta za 'najbolju paštu' koju je jeo u showu. Tortelini s bundevom izazvali su brojne epitete žirija, no samo je Mate okrenuo desetku.

- Oni su radili mini varijantu tramezzina, oda ga ispohati, pa uvaljati u parmezan. Kao, to ništa nema smisla. A, ustvari, itekako ima smisla! Moram također reći da me skoro nikako nije toliko oduševilo kao taj tramezzin, a bolju tjesteninu još nismo imali prilike jesti u showu. Oprostit ću sitne pogreške u rižotu. Ali kad imam ovako visoko postavljena dva tanjura, moram dati desetku - rekao je Mate koji upravo dobio ideju za sutrašnji ručak.

Nikolina i Otto ovakvim su komentarima dobili krila. Mogu li zadržati prvo mjesto na ljestvici ukupnih bodova? Odgovore krije novi nastavak kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', koji će se prikazati u utorak, 24. travnja u 21:05 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu