Show

Komentari 52

Ivan Pažanin pokazao tetovaže i torzo pa poene 'zaradio' psićem

Ivan Pažanin pokazao tetovaže i torzo pa poene 'zaradio' psićem

Fotografija Ivana Pažanina s Čiova na kojoj pozira bez majice hit je među njegovim pratiteljima na Instagramu koji u komentarima hvale njegovu tetovažu

Objava Ivana Pažanina (36) na kojoj pozira sa psićem Pjerom u samo jednom danu skupila je preko pet tisuća lajkova na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pjer i njegovo more. Fali more, drž' se kraja - napisao je Ivan kraj fotografije. 

Komplimenti na račun Pažaninova torza počeli su odmah pristizati.

- 'Čovik od lipote', 'Kako dobra tetovaža', 'I njemu se posrećilo', 'Koji frajer, a ni čovjek nije loš', 'Di ima kupit takovu majicu? Pasa iman'...' - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Nisu rijetki bili ni oni koji su u komentarima raznježeno tepali Pjeru. Podsjetimo, Ivan je psića nabavio prošle godine. 

- Osjetio sam da je došlo vrijeme za to, jednostavno je bio prigodan trenutak, uspio sam se poslovno organizirati da se mogu baviti njime. Bila je to ljubav na prvi pogled. I ime je došlo spontano, čim sam ga vidio znao sam da će se zvati Pjer, pravi gospodin Dalmatinac - rekao je Pažanin tada za RTL.hr te dodao: - Sad se psu mogu dovoljno posvetiti, svakodnevicu sam ipak morao prilagoditi malo njemu, ali nije mi teško ništa.