Obavijesti

Show

Komentari 89

Ivana Knoll na crvenom tepihu u Capriju srela Jamie Foxxa: 'Prišao mi je i pohvalio izgled'

Ivana Knoll na crvenom tepihu u Capriju srela Jamie Foxxa: 'Prišao mi je i pohvalio izgled'
3

Večer prije dobrotvorne gale na kojoj je nastupila glazbena diva J.Lo, Knoll se šetala ulicama Caprija i naletjela na glumca Jamieja Foxxa. Prišao joj je, pohvalio kako izgleda te ju je odmah dodao na Instagramu

VIDEO

U subotu, 30. srpnja u bivšem samostanu Certosa di San Giacomo na otočiću Capri u Italiji održana je najveća do sada i šesta po redu dobrotvorna gala svečanost koju organizira LuisaVia Roma za UNICEF. Događaj je okupio oko 900 gostiju, uključujući i mnoge poznate zvijezde, kao što su glumci Jamie Foxx (54), Leonardo DiCaprio (47), Casey Affleck (46), Jared Leto (50), Ed Westwick (35) i mnogi drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer Lopez VIDEO

U ponoć je nastupila glazbena diva Jennifer Lopez (53), a ovo joj je bio prvi nastup u ulozi gospođe Affleck. Njezin koncert u prvom redu pratila je i naša najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (29), koja je na Capri stigla 21. srpnja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Došla sam na odmor kod prijatelja u Hotel Punta Tragara pa sam si spojila ljetovanje i odlazak na galu. Jennifer sam pratila iz prvog reda, a mogu reći da su cijeli njezin nastup i performans bili fenomenalni - otkrila nam je Knoll rekavši kako je J.Lo počela u ponoć, a pjevala je oko sat vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUISAVIAROMA (@luisaviaroma)

Lopez je stigla na pozornicu u tigrastom odijelu s perjem i šljokicama, a djelo je to modnog dizajnera Roberta Cavallija čiju je haljinu imala i naša Ivana. 

Stol do nje nalazio se američki glumac Jared Leto, a na eventu je susrela i mnogo poznatih. Ispričala nam je i jednu anegdotu koja joj je uljepšala ljetovanje. Naime, večer prije gale šetajući ulicom susrela se sa glumcem Jamiejem Foxxom, s kojim se i fotografirala.

- Šetala sam se ulicama Caprija, a onda me ugledao Jamie. Prišao mi je, pohvalio mi izgled i zatražio me Instagram. Odmah me zapratio i lajkao nekoliko fotografija, a nakon toga smo se i fotkali - kaže nam uzbuđeno Knoll, koja je zasjala u kreaciji talijanskog modnog dizajnera Roberta Cavallija.

Odjenula je dugu crnu haljinu na jedno rame s visokim prorezom koji joj je istaknuo vitke noge. Proreza je bilo i na gornjem dijelu haljine pa joj se mogao vidjeti i maleni dio trbuha i grudi. Cijelu kombinaciju upotpunila je crnim štiklama sa srebrnim detaljima i skupocjenom kožnom torbicom modne kuće Chanel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUISAVIAROMA (@luisaviaroma)

Aukciju na svečanoj dobrotvornoj gali vodio je Simon de Pury, a skupilo se ukupno oko 8 milijuna eura. Sa skupljenim sredstvima podržat će se UNICEF-ovi hitni programi, s fokusom na Ukrajinu i Siriju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'