Show

Komentari 182

Ivana Mišerić pokojnoj mami posvetila je tetovažu: 'Njen rukopis, njena zadnja poruka...'

Ivana Mišerić pokojnoj mami posvetila je tetovažu: 'Njen rukopis, njena zadnja poruka...'

Ivanina majka preminula je krajem veljače ove godine, a sredinom travnja posvetila joj je objavu na dan kada je trebala imati rođendan. Ona ju je od milja zvala Buba

- Bolonjez je gotov - crnom je tintom zapisano ispod grudi, pored srca radijske voditeljice Ivane Mišerić. Te riječi su posljednja poruka njene pokojne majke koju je od milja zvala Buba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njoj u čast Ivana je tetovirala tu poruku za sva vremena, a fotografije i dirljiv opis podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama.

- Njen rukopis. Njena zadnja poruka. Svakakvi dani se vrte ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene. Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni… Ova mi je najdraža, ova je baš moja. Od mene za Bubicu - napisala je voditeljica.

Opis i gesta raznježili su pratitelje, a mnogi od njih nisu propustili komentirati objavu.

- Ja tebe obožavam - napisala joj je Nives Celzijus.

- Ajoj, baš si me raznježila sada,r rasplakala. Jedna je majka zauvijek; ponosna na tebe gore s neba. Ljubav nikad ne prestaje, možda samo mijenja dimenziju postojanja - poručila joj je Mirta Šurjak.

Uz to, fotografiju su komentirali i Saša Lozar, Viktorija Rađa, Martina Tomčić, Dalibor Petko i brojni drugi.

Ivanina majka preminula je krajem veljače ove godine, a sredinom travnja posvetila joj je objavu na dan kada je trebala imati rođendan.

 - Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više… Da mi je samo tri minute još. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru Bubica… I smij se. Sretan ti rođendan - napisala je Ivana.

Najčitaniji članci