Obavijesti

Show

Komentari 84

Ivana Vida objavila da je 'išla pod nož' i da želi četvero djece

Ivana Vida objavila da je 'išla pod nož' i da želi četvero djece
7

Manekenka je rekla fanovima da joj postavljaju pitanja, a ona je na njih neumorno odgovarala. Naravno da planiramo imati još djece, želja mi je da ih imam četvero, ali što dragi Bog da, kaže Vida...

VIDEO

Ivana Vida (24), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (28), jučer je svojim obožavateljima na društvenoj mreži priredila iznenađenje.

Naime, manekenka im je rekla da joj postavljaju pitanja, a ona je na njih neumorno odgovarala.

- Naravno da planiramo imati još djece. Želja mi je da ih imam četvero, ali što dragi Bog da. Čovjek snuje, a Bog ostvaruje - rekla je Ivana. Priznala je i da je “išla pod nož”, ali nije rekla koji dio tijela je korigirala. Obožavatelji su je obasipali pohvalama i komplimentima.

- Prelijepa si. I žena i majka i kraljica. Vida zna što bira. Evo, zaista, nevjerojatna si - bio je jedan od komentara. Kako je Ivana odgovarala na svakakva pitanja i otkrivala sitnice iz obiteljskog života, ljudi su je odlučili pitati što misli o Josipi (29), supruzi Ivana Perišića (29).

- Super žena i majka. Upoznale smo se na ovom natjecanju i puno družile te tako započele jedno lijepo prijateljstvo - poručila je bivša misica.

Rekla je da nema kućnu pomoćnica, ali da njezin suprug ima - nju. Iako je aktivna na društvenim mrežama i često dijeli fotografije njihova sina Davida, koji će uskoro proslaviti treći rođendan, svi su se iznenadili kad je odgovorila i na pitanja o njemu.

- David je super dijete. Nema dadilju, nego ga čuvamo Domagoj i ja. A ide i u vrtić - priča Ivana. Prije nego što se krajem 2017. udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’. Obožavateljima je odgovorila i na pitanje planira li opet biti manekenka.

- To je bilo lijepo iskustvo. Upoznala sam puno cura s kojima sam dobra i danas, ali se ne bih opet u to vratila. Promijenila sam prioritete u životu i podredila život svojim dečkima - zaključila je.

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...