Show

Komentari 45

Ivo (75) iz 'Ljubav je na selu' traži ženu koja će mu roditi, izbacio Radu: 'Što on umišlja?'

Ivo (75) iz 'Ljubav je na selu' traži ženu koja će mu roditi, izbacio Radu: 'Što on umišlja?'

Ivo je godinama živio i radio u Americi kao FBI agent, a Božena je za njega rekla da se predstavlja kao džentlmen, ali se tako i ne ponaša. Osim Rade, kući je poslao i Mariju

Hvala puno na 'nedruženju'. Malo ste vremena posvetili nama koje smo došle zbog Vas. Niste nas potražili ni s nama se družili, rekla je razočarana Radmila farmeru Ivi (75) u emisiji 'Ljubav je na selu'. Kasnije je komentirala kako njemu treba cijeli svijet žena.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Tko je on? Svira balalajke, što? Čovjeku je 75 godina starosti, glupost! Što se tiče mene, sretna sam da sam izašla! - zaključila je Rada uz pokoju psovku. 

Ivo je godinama živio i radio u Americi kao FBI agent, a Božena je za njega rekla da se predstavlja kao džentlmen, ali se tako i ne ponaša. Osim Rade, Ivo je izbacio i Mariju. Nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama počne razglabati o njegovim odlukama. S obzirom na to da je nekoliko puta u showu ponovio da bi volio naći ženu koja bi mu mogla roditi, to je bila glavna tema u komentarima. 

- Stari puko ko petarda, on bi pod svaku cijenu da mu babe rode djecu - pisao je jedan, a drugi dodao: 

- Umišlja da će sa 75 godina privući nekog dovoljno mladog da mu rodi dijete.

'Hvala ti na svemu, želim ti jednu lijepu curicu, a sebi jednog mlađeg muškarca. Vidimo se u Dubrovniku', rekla mu je Marija prije odlaska iz showa.