Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Iz haljina u rudnik: Božo Vrećo u novom hitu krampa u Kaknju

Bosanskohercegovački glazbenik predstavio je spot za pjesmu 'Krila' s albuma 'Melek', a za tu prigodu uskočio je u rudarski kombinezon i spustio se u jamu

Foto: YouTube screenshot
20 komentara

Pjesmu 'Krila' objavljenu na sjajnom albumu 'Melek' 2018. godine Božo Vrećo (36) napisao je u teškom emotivnom trenutku i došla mu je kao spas od tugovanja i žaljenja za osobom koja to ne zaslužuje. No, što povezuje pjesmu 'Krila' i rudnik Kakanj?

POGLEDAJTE VIDEO: Spona između snimanja u rudniku Kakanj i Božine pjesme 'Krila' je u spoznaji da na koncu ostajemo samo suočeni sa sobom i svojim mislima, životom i odlukama. Spot u režiji Dine Kadragića sniman je na dvije lokacije rudnika u Kaknju, a sâm silazak u jamu za Božu je bio posebno iskustvo, u rudarskom kombinezonu koji su nosili nebrojeno puno puta različiti rudari i u kojima je od svakog od njih ponešto tuge i misli ostalo.

Foto: Promo

- Kakva god tama da je oko nas, ma kako hladno od ljudi zna biti oko nas, mi smo taj tračak svjetlosti koji sija kroz pukotine i obasjava taj kilometarski put iz jame ka dnevnom svjetlu - objasnio je Božo poruku koju nosi pjesma i spot.  

INTERVJU Božo Vrećo iskreno: 'Htio sam posvojiti dijete, ali nisu mi dali'

Princ sevdaha poznat je po sjajnom glasu i svojim osebujnim modnim kombinacijama, no kao rudara ipak teško da ga je bilo tko ranije mogao zamisliti. 

POGLEDAJ VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message