Obavijesti

Show

Komentari 1

Iz projekta u projekt: 'Imam sveukupno tri dana odmora'

Iz projekta u projekt: 'Imam sveukupno  tri dana odmora'
7

Već u rujnu me čekaju nova snimanja. Jurim iz posla u posao i neka je tako. Važno je da ima posla. Odmora baš i ne, uhvatio sam samo tri dana ovoga ljeta. kaže Bogdan...

VIDEO

Umoran sam i zadovoljan. Završio sam sa snimanjem filma ‘The Islander’, a čekaju me novi projekti. Među njima i druga sezona serije ‘Senke na Balkanu’, kaže Goran Bogdan (37).

Glumac je prošlu sezonu puno radio. Dok u kinima gledamo danski film ‘All Inclusive, u kojemu i on igra, nedavno je odradio još jedan West Herzegowina Fest. Nagovarao je kolege iz cijeloga svijeta da posjete Hercegovinu te ih pozvao da dođu gladni i žedni.

- Već u rujnu me čekaju nova snimanja. Jurim iz posla u posao i neka je tako. Važno je da ima posla. Odmora baš i ne, uhvatio sam samo tri dana ovoga ljeta - kaže. 

'Iz inata na svijet želim gledati glupo kroz ružičaste naočale'
'Iz inata na svijet želim gledati glupo kroz ružičaste naočale'

Bogdan je u posljednje vrijeme jedan od najtraženijih hrvatskih glumaca.  Našega glumca sve češće pozivaju da snima i u Americi. 

- Imam problema s koncentracijom. Volio bih da su uvjeti kod nas takvi da si čovjek može priuštiti da radi samo na jednom projektu. No živimo gdje živimo i tako je. Nastojim u tim uvjetima biti najbolji što mogu, ne otići u površnost. Baterije punim odmaranjem, ljenčarenjem, gledanjem filmova i serija, čitanjem, izlascima - komentirao je Bogdan.

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin