Obavijesti

Show

Komentari 25

Iz samostana u reality: Htjela biti časna, a sada skida kile

Iz samostana u reality: Htjela biti časna, a sada skida kile
1

TEŠE LINIJU Natjecateljica 'Života na vagi' Ivana Stapić u samostanu je provela godinu dana, no nedostajala joj je obitelj. Želi biti vjeroučiteljica

VIDEO

Otišla sam u samostan nakon srednje škole s 18. godina, to mi je bila želja još od djetinjstva. Bilo je prekrasno iskustvo, ali samostanski život je previše zatvoren za mene, kaže Ivana Stapić (23) iz Splita.

Natjecateljica showa “Život na vagi”, koja je jučer počela s emitiranjem na RTL-u, godinu dana provela je kao kandidatkinja za časnu sestru i na kraju shvatila kako takav život ipak nije za nju.

Nije bila motivirana

- Ne žalim što sam probala. Odmalena sam imala vjerski odgoj u kući i provodila vrijeme u Crkvi. Ipak, previše sam vezana za obitelj i jako su mi nedostajali kad sam bila tamo - dodala je Ivana, danas studentica teologije.

Nakon što završi fakultet žali raditi kao vjeroučiteljica. Splićanka ima 109 kilograma koje je, kako kaže, nakupila zbog stresa, fakultetskih obveza, izlazaka i nezdrave prehrane.

Čokolada joj je najdraža

- Mlada sam i kile su mi počele sve više smetati. Odmalena sam bila, kako su me zvali, slatka mala buca - ispričala nam je kroz smijeh. U posljednje dvije godine dobila je dvadesetak kilograma. Najviše je voljela jesti brzu hranu i čokolade nakon ručka.

- Malo pomalo, kile su se samo nakupljale. Vikende bih iskoristila za spavanje i izlaske. Nikad nisam provela dan u prirodi - kaže Ivana. Teško joj je bilo aktivirati se.

- Nisam imala motivacije i bilo mi je teško krenuti samoj pa sam se prijavila u “Život na vagi”. Vjerujem kako će mi biti puno lakše uz 18 ljudi s istim ciljem - istaknula je. Ivana dodaje kako je pokušavala sama skinuti višak kilograma, no nije joj pošlo za rukom.

- Bila bih na dijetama po dvadesetak dana, tek toliko da izbacim otrove iz sebe, a nakon toga bi sve krenulo po starom. Probala sam i vježbati, ali nisam imala dovoljno kondicije - rekla je. Na treninge je išla s prijateljicama koje su već bile u formi.

- Nisam ih mogla pratiti pa bih odustala nakon dva tjedna - smije se Ivana. Želi izgubiti 30 kilograma.

‘Skupila’ 109 kilograma

Ivani je cilj izgubiti barem 30 kilograma. Smatra kako će u showu “Život na vagi” uspjeti u svojem naumu.

Odreći će se ugljikohidrata

Bila je na brojnim dijetama, probala je vježbati, no uvijek bi odustala. Kaže kako će u showu to promijeniti i zdravo jesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'
NOVA SEZONA

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'

Ivo je bio kod farmerice Darinke Ljubice Goravice Green koja ga je na kraju i odabrala za odlazak na romantično putovanje. Ipak, ljubavne iskrice među njima nisu se rodile
Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.