Obavijesti

Show

Komentari 0

Izašao je posljednji teaser najave serije 'Stranger Things'

Izašao je posljednji teaser najave serije 'Stranger Things'

Četvrta najava otkriva kako se radnja ne odvija više u Hawkinsu kao i da možemo očekivati nove dramatične događaje.

VIDEO

"Dobrodošli u Kaliforniju" je četvrti i ujedno posljednji Netflixov teaser najave popularne serije "Stranger Things". Radnja se u prve tri sezone odvijala u fiktivnom gradu Hawkinsu, a zanimljivo je da se trebala odvijati u Montauku za koji teoretičari zavjera vjeruju da je bio mjesto gdje je američka vlada provodila eksperimente nad ljudima. Najava počinje Elevenovim pismom Mikeu u kojem  govori svoje dojmove o novoj školi. Zatim slijede dramatične scene u kojima vidimo pucnjavu, jezivu luktu, vojsku i vladine službenike koji drže Eleven. Finalnu najavu sezone možemo očekivati uskoro, ali datum izlaska nove sezone Netflix još nije potvrdio, poznato je samo da izlazi 2022. 

Prisjetimo se, treća sezona je izašla u srpnju 2019., a snimanje četvrte sezone je odgođeno zbog pandemije, kako prenosi The Verge.  

'Stranger Things' je osvojila cijeli svijet , a serija je toliko  popularna da je Netflix 6. studenog proglasio 'Stranger Things' danom jer je na taj dan u prvoj sezoni Will Byers (Noah Schnapp) nestao u Upside-Down dimenziji.

Autori serije su Matt i Ross Duffer, 37-godišnji blizanci iz Sjeverne Karoline. Ideju o seriji producentima su predstavili lažnim trailerom s isječcima iz E.T.-ja i knjigom fotografija od 20 stranica. Naišli su na mnoge odbijenice jer nitko nije vjerovao da bi odrasle ljude zanimala serija u kojoj su glavni likovi djeca. Međutim ovi su se glumci proslavili svojim ulogama i postali su jednako popularni kao i sama serija. Noah Schnapp se proslavio ulogom Willa, dok je britanska glumica Millie Bobby Brown (17) glumila Eleven. Finn Wolfhard (16) u seriji glumi Mikea, a posebno je zanimljiva uloga Dustina koja u  početku nije bila razrađena, no kad su braća Duffer na audiciji upoznali Gatena Matarazza (19) odlučili su izgraditi lik oko njega. 

Pogledajte Roberta Pattinsona kao Batmana, novu Ženu mačku ali i neprepoznatljivog Farrella
Pogledajte Roberta Pattinsona kao Batmana, novu Ženu mačku ali  i neprepoznatljivog Farrella

Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin (20) koji u seriji glumi Lucasa i Sadie Sink (19) koja se u drugoj sezoni pojavila kao Max, ranije su se poznavali s Broadwaya gdje su glumili u mjuziklima. Natalie Dyer (26) koja glumi Nancy te Charlie Heaton (27) koji glumi Jonathana, u vezi su i u privatnom životu. Još su dva bitna lika: Willova majka Joyce (Winona Ryder) i Hopper kojeg glumi David Harbour (46). 

U četvrtoj sezoni možemo očekivati još novih likova. Amybeth McNulty (20) će glumiti Vickie, Myles Truitt (19) će glumiti Patricka, košarkašku zvijezdu, a Grace Van Dien (25)  glumi Chrissy, popularnu navijačicu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...