Obavijesti

Show

Komentari 64

Izbjegavale su se šest godina: Jolie i Aniston na istoj dodjeli

Izbjegavale su se šest godina: Jolie i Aniston na istoj dodjeli
8

SUPARNICE Glumice su na dodjeli nagrada Critics' Choice plijenile pažnju iako ni jedna nije osvojila nagradu. Organizatori su ih smjestili daleko jednu od druge

VIDEO

Prošlo je šest godina od kad su Jennifer Aniston (45) i Angelina Jolie (39) zajedno sjedile u istoj prostoriji na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards. Zbog toga su u četvrtak plijenile pažnju na dodjeli u Los Angelesu iako ni jedna nije osvojila nagradu. Aniston je bila nominirana u kategoriji za najbolju glumicu, a nagradu je dobila Julianne Moore (54) za ulogu u filmu 'Still Alice'. Jennifer je bila vidno potresena nakon objave pobjednice, pišu strani mediji.

Reuters/Pixsell


Jolie je pak bila nominirana u kategoriji najboljeg redatelja, no nagradu je odnio Richard Linklater (54) za film 'Boyhood'. Angelina je dostojanstveno prihvatila poraz i čestitala pobjedniku.

Organizatori dodjele svjesni su netrpeljivosti između dvije glumice pa su ih smjestili daleko jednu od druge. Angelina je došla bez supruga, Jenniferinog bivšeg, Brada Pitta (51), dok je Aniston bila u društvu zaručnika Justina Therouxa (43).

PA/Pixsell

Pitt i Aniston bili su u braku pet godina. Prekinuli su 2005. jer se Brad zaljubio u Angelinu dok su zajedno snimali film 'Mr. & Mrs. Smith'.

Birdman apsolutni pobjednik

Film koji je ima devet nominacija za nagradu Oscar 'Birdman' osvojio se sedam nagrada Critics' Choice. Film redatelja Alejandra Gonzaleza Inarritua (51) bio je nominiran u čak 13 kategorija, ipak izmakla mu je nagrda za najbolji film koja je dodijeljena filmu 'Boyhood' redatelja Richarda Linklatera.

Najbolji glumac je Michael Keaton (63), a najbolji sporedni glumac J. K. Simmons (60). Patricia Arquette (46) kući je ponijela nagradu za najbolju sporednu glumicu. 

'The Grand Budapest Hotel' proglašen je najboljom komedijom, dok nagradu za najbolji animirani film osvojio 'The Lego Movie'.

Michael Keaton i Jenny Slate (32) dobili su nagrade za najboljeg glumca i glumicu u komediji.

Listu svih pobjednika možete pročitati ovdje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu