Obavijesti

Show

Komentari 19

Izbor za misicu 'Farme': Maja Bajamić priredila vrući spektakl

Izbor za misicu 'Farme': Maja Bajamić priredila vrući spektakl
8

Sve se zahuktalo kada je Tomislav najavio Maju koja je svima priuštila doživljaj za pamćenje i zavodljivim performansom zaslužila gromoglasan pljesak. Sve je prisutne farmere ostavila bez daha

VIDEO

Nakon povratka bivših natjecatelja koji trenutno na farmi borave kao gosti, više je nego jasno da će nadolazeći period biti izuzetno uzbudljiv. Iako je finale sve bliže, a rivalstvo među natjecateljima sve veće, bivši i aktualni farmeri željni su zabave, pa je tako na imanju održan izbor za Miss i Mistera Farme. 

U ulozi karizmatičnog voditelja našao se, naravno, aktualni gazda Tomislav koji je izbor otvorio predstavivši stručni žiri kojega čine Marina, Juka i Saša. Tomislav je zamolio sve kandidate da izađu, a oni su se farmerskom pistom prošetali uz ritam Princeovih bubnjeva.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi kandidati u 'Farmi'

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

Djevojke su se posebno pripremile prije predstavljanja žiriju, pa su tako u improviziranom backstageu nanijele šminku, napravile frizure i odjenule izazovne modne kombinacije. 

- Večeras smo pripremili gostima pravi spektakl - najavio je Tomislav, a prvi se predstavio Stjepan koji je žiriju pokazao zanimljive plesne pokrete. No, sve se zahuktalo kada je Tomislav najavio Maju koja je svima priuštila doživljaj za pamćenje i zavodljivim performansom zaslužila gromoglasan pljesak.

Iako je sve prisutne farmere ostavila bez daha, Maja je posebno oduševila Silvia koji je zadivljeno komentirao: 'Maja… mačka i po'. Bomba'. 

U spektaklu su se svojim adutima istaknule još i Kristina Mandarina te Andrijana koja je farmere tijekom svog predstavljanja nasmijala do suza.

Baš kad se natjecanje približilo samome kraju, Tomislav je najavio Doru koja je ljestvicu postavila još više, predstavivši se u kratkoj čipkastoj haljini i cipelama na petu. Fitness trenerica Dora pokazala je svoju izuzetno ženstvenu stranu kojom je očarala žiri i ozbiljno ugrozila dotadašnje Majino vodstvo.

- Bogami, da sam znao da Dora ovako izgleda, ne bih joj nikad dao kamenčić - rekao je oduševljeni Saša.

Po završetku revije, uslijedio je težak odabir Miss i Mistera Farme, no stručni žiri ipak je donio jednoglasnu odluku, pa je tako Stjepan proglašen Misterom Farme. Odabir za Miss Farme bio je malo teži zadatak, pa su tako snage na pisti još jednom odmjerile Maja i Dora, inače najveće konkurentice u natjecanju. Iako su obje djevojke bile odlučne u tome da pobjede, stručni žiri složio se da titulu misice zaslužuju obje, a u posebnoj kategoriji za Miss šarmantnosti i simpatičnosti titulu je odnijela Andrijana.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao