Obavijesti

Show

Komentari 12

Izgubili i više od 70 kg: Tko je od kandidata zaslužio pobjedu?

Izgubili i više od 70 kg: Tko je od kandidata zaslužio pobjedu?
5

Četvero natjecatelja showa 'Život na vagi' probilo se u finale. Bili su najustrajniji i najuspješniji te ih teški trenuci nisu pokolebali u njihovim ciljevima

VIDEO

Kandidate reality showa 'Život na vagi' čeka finale u kojem će se saznati koji je od njih bio najustrajniji i čiji su ga rezultati doveli do same pobjede. Do posljednje sezone kao finalisti showa probili su se Marino (26), Roko (42), Ivan (41) i Lidija (36), a pridružit će im jedan tajni finalist.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Marino Marušić 

Marino Marušić (26) ne sjeća se niti jednog razdoblja svog života kad nije imao problema s kilogramima. To ga je spriječilo da se bavi aktivnijim sportom, naročito nogometom i košarkom. Uvrede na račun izgleda primao je još od djetinjstva. U show se prijavio zbog brige za zdravlje, ali i kako bi ispunio želju svom pokojnom ocu kojem je obećao da će početi mršavjeti.

U trenutku ulaska u show, Marino je imao 167,1 kilogram, a priznao je i da je utjehu u hrani tražio nakon što je ovisnost o kockanju srušila odnose s ostalim članovima obitelji. U zadnjem ciklusu smršavio je 2,2 kg, a od početka showa izgubio je 41,9 kg.

Robert Baković 

Robert (42) se u 'Život na vagi' prijavio se jer ga supruga godinama potiče da smršavi, a otkako je dobio četvrto dijete shvatio je da je došlo vrijeme za promjene.  U nekoliko navrata pokušao je smršavjeti sam, a trenirao je i boks i tada je skinuo oko 40 kilograma, no oni su se vratili.

Priznaje da ga je u prošlosti u gubljenju kilograma najviše sputavalo to što nije imao volje krenuti trenirati, a kako se debljao, kaže, mislio je da su sve manje šanse da će uspjeti smršavjeti. U svom zadnjem tjednu izgubio samo 1,1 kg, ali je ukupno izgubio čak 71,7 kg.

Ivan Jakubovski

Ivan Jakubovski (41) zbog prekomjerne težine često je slušao uvrede, ali kaže da je još češće svjedočio začuđenim pogledima prolaznika. Htio bi biti primjer svom sinu, koji također ima problema s kilogramima, a najveća mu je podrška supruga.

U showu je izgubio ukupno 55,2 kilograma.

Lidija Tomić 

Lidija Tomić (36) kaže da je u životu najstrastvenija upravo oko hrane. Najtraumatičniji događaj u životu bila joj je smrt supruga prošle godine, a to se dogodilo na prvu godišnjicu braka.

-  Prije suprugove smrti sama sam uspjela smršavjeti 25 kilograma, ali poslije tog tragičnog događaja u roku od dva do tri mjeseca vratila sam kile natrag - objasnila nam je. Htjela je samo, kaže, jesti te je smatrala da će tako ublažiti bol zbog gubitka voljene osobe. Iako fizički supružnici više nisu zajedno, Lidija je sretna jer zna da je suprug cijelo vrijeme uz nju. U showu je od svojih početnih 118,1 kg izgubila je 31,5 kg.

U finale idu Marino, Roko, Ivan i Lidija, a treneri su zaplakali...
U finale idu Marino, Roko, Ivan i Lidija, a treneri su zaplakali...

Prilikom ulaska u show obitelj je bila ponosna na Lidiju koja se odlučila boriti s viškom kilograma. Za majku kaže da je najdivnija osoba na svijetu, a pokojni otac je bio alkoholičar. Roditelji su joj se razveli dok je bila mala, a Lidija je ostala živjeti s ocem, koji ju je u pijanstvu znao tući.

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...