Obavijesti

Show

Komentari 9

Izlazi nova Oliverova pjesma: 'Ovo je njegov poklon s neba...'

Izlazi nova Oliverova pjesma: 'Ovo je njegov poklon s neba...'
7

Ovo je njegov poklon s neba, a Gibonni je genije. Ovo je najbolja moguća kombinacija njegovih stihova i Oliverovog glasa, komentirali su obožavatelji preminulog pjevača

VIDEO

'Za tvoje dobro' nova je pjesma Olivera Dragojevića čiji je tekst pjesme napisao njegov prijatelj i kolega Zlatan Stipišić Gibonni (50), a predstavlja kompilaciju 'Do kraja vrimena', prenosi Dalmacija News. Za sve ljubitelje legendarnog morskog vuka nova pjesma bit će u prodaji od petka 14. prosinca, a do tada je dostupna na YouTube kanalu.

- Ovo je njegov poklon s neba, a Gibonni je genije. Ovo je najbolja moguća kombinacija njegovih stihova i Oloverovog glasa - komentirali su obožavatelji.

Pokretanje videa...

09:07

Legendarni Oliver, koji je u srpnju ove godine preminuo od raka pluća, prije tri dana bi proslavio 71. rođendan. Zvijezda hrvatske glazbe bolest je otkrila u ljeto 2017. godine, nakon emotivnog nastupa u Veloj Luci. 

Njegove ploče bile su među najprodavanijima, a njegovo ime bilo je i dalje će ostati sinonim za vrhunsku glazbu. Potvrda za to je i Porin za životno djelo koji je dobio ove godine.

Njegova ljubav prema glazbi rodila se kad je imao samo pet godina. Naime, tada je od oca Marka na poklon dobio usnu harmoniku.  Ubrzo nakon toga, upisao je glazbenu školu u kojoj je učio svirati glasovir, a zatim klarinet i gitaru.

koncert za andjele

S bratom Aljošom i najboljim prijateljima, Oliver je volio slušati radio Luxembourg i 'skidali' pjesme koje bi zatim uvježbavali i navečer svirali. Kao tinejdžer Oliver se nije mogao odvojiti od klavijature, a u ono vrijeme najviše je uživao slušajući hitove Raya Charlesa i Stevieja Wondera. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu