Obavijesti

Show

Komentari 4

Izluđivao Hrvatice u serijama, a sad sve zavodi po Instagramu

Izluđivao Hrvatice u serijama, a sad sve zavodi po Instagramu
7

Kad bi se mogao vratiti u prošlost, nikakve greške ne bi ispravljao već bi odabrao jednak životni put. Greške su mu, kaže, pomogle da život sagleda iz drugog kuta, a i naučile su ga da bude sretniji čovjek

VIDEO

Sebastian Rulli, fatalni argentinski glumac koji je imao uloge u brojnim serijama ovih je dana proslavio 45. rođendan. Neke od njih, kao što su 'Strast', 'Usprkos svemu' te 'Rubi', bile su odlično prihvaćene i u Hrvatskoj. Rulli je završio studij poslovne administracije, a onda je shvatio da se ipak ne želi baviti tim zanimanjem.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo gdje su danas zvijezde iz sapunica

Pokretanje videa...

02:33

Otišao je na putovanje po Europi i usput se počeo baviti manekenstvom. Preselio se u Meksiko gdje je počeo ići na satove glume i 2004. dobio ulogu u telenoveli 'Rubi', koja ga je učinila popularnim i traženim. Hrvatice su za njim bile lude, a ako je suditi po komentarima ispod objava na društvenim mrežama, neke mu pišu još uvijek i hvale njegov talent. 

Rulli i dalje snima sapunice te rijetko kada ima 'pauzu' između angažmana. Bio je u braku s glumicom i voditeljicom Cecilijom Galliano (38) od 2007. te su dobili sina Santiaga (10). Međutim, ljubav je pukla 2011., a Argentinac nije dugo tugovao. Upoznavao je brojne dame, a od 2014. je u vezi s francusko-meksičkom glumicom Angelique Boyer (32) koja je poznata po ulozi u seriji 'Rebelde'. Upoznali su se godinu ranije na snimanju jedne sapunice. 

Rulli se na društvenim mrežama često hvali fotografijama na kojima je bez majice kako bi pokazao zavidnu liniju na kojoj mukotrpno radi. Sada zavodi po društvenim mrežama, što očito ne smeta njegovoj partnerici, koja najčešće i stoji iza objektiva i sve uslika. Svojedobno je glumac za sebe rekao da je on, kad se ugase reflektori, sasvim jednostavan i običan mladić koji uživa u sportu, društvu najmilijih i dobroj hrani. 

Kad bi se mogao vratiti u prošlost, nikakve greške ne bi ispravljao već bi odabrao jednak životni put.

- Stavio bih cijeli život na 'repeat'. Ne žalim ni za čim, čak ni za greškama koje sam učinio. One su mi pomogle da život sagledam iz drugog kuta, a naučile su me da budem sretniji čovjek. Kad bih izbrisao greške, možda ne bih bio zadovoljan rezultatom - istaknuo je. 

Često ističe da mu je najbitnije da njegov sin u životu bude sretan i zdrav, a on je tu da mu pruži svu ljubav.

- Dok ne dobije dijete, čovjek ne može ni zamisliti kako je biti roditelj. To je ljubav bez granica, kojom želite neprestano obasipati malo stvorenje koje potpuno ovisi o vama. Uživam gledajući Santiaga kako svakim danom raste, pretvara se u čovjeka, i zahvaljujem Bogu što mi je podario taj blagoslov - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane