Show

Komentari 54

J.Lo i Ben Affleck uhvaćeni kako se ljube u teretani u Miamiju...

J.Lo i Ben Affleck uhvaćeni kako se ljube u teretani u Miamiju...

Bennifer, kako su ih mediji prozvali 2002. godine, bili su jedni od najpopularniji parova u Hollywoodu, on se pojavio u njezinom video spotu, a zajedno su snimili dva filma

Nakon romantičnog odmora u Montani, gdje Ben Affleck (48) posjeduje imanje, par se nastavio viđati u Miamiju, u vili Jennifer Lopez (51), a sada su zajedno uhvaćeni i na ulazu u teretanu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jennifer je na sebi imala bijeli top koji je otkrivao njezine trbušnjake, u kombinaciji s ljubičastim tajicama. Novinari su primijetili kako Ben na ruci nosi sat koji mu je Jennifer poklonila prije 17 godina. 

Izvor za američke medije tvrdi kako se par ljubio u teretani. 

Jennifer Lopez and Ben Affleck hit the gym together in Miami

Par se nije oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, što je možda povezano s načinom na koji je njihova veza završila u 2004. godini. Trebali su se vjenčati, ali su naveli preveliku medijsku pozornost kao veliki izvor stresa. Ipak, izvor za People je rekao kako se čuju svaki dan i da su oboje sretni.

Ben Affleck spotted leaving Miami Beach gym after workout with Jennifer Lopez.

- Jasno je da su se stare iskre ponovno probudile, ali ne žele ništa forsirati. Kada dođe vrijeme za službenu potvrdu ljubavi, vjerojatno će to objaviti na društvenim mrežama ili zajedničkim pojavljivanjem na nekom javnom mjestu - rekao je za medije izvor blizak paru.

Najčitaniji članci