Show

Komentari 33

J.Lo i Alex odgodili vjenčanje u Italiji: 'Sada je sve na pauzi...'

J.Lo i Alex odgodili vjenčanje u Italiji: 'Sada je sve na pauzi...'

Dugo su tražili idealan datum kada će oboje smanjiti obveze i kada će Jennifer pauzirati snimanje filmova i koncertne turneje. Dogovorili su kako će vjenčanje biti ovog ljeta u Italiji, ali je sve 'palo u vodu'

Igrač bejzbola Alex Rodriguez (44) za strane medije potvrdio je kako su on i pjevačica Jennifer Lopez (50) odgodili vjenčanje. Alex je J.Lo zaprosio u ožujku prošle godine, a ovakvu su odluku donijeli zbog aktualne zdravstvene situacije u svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dugo su tražili idealan datum kada će oboje smanjiti obveze, pogotovo kada će Jennifer nakratko pauzirati snimanje filmova i koncertne turneje, te su se dogovorili kako će vjenčanje biti ovog ljeta. Ipak, sad je to 'palo u vodu'.

- Očito je da je ovo vrijeme bez presedana, a mi se samo želimo pobrinuti za sigurnost i vodimo računa da naša djeca budu dobro. Jednostavno se moramo prepustiti i ići kuda i svi idu. Sve je na pauzi - rekao je Alex u emisiji 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'. Vjenčanje su planirali imati u Italiji. 

Jennifer je nedavno gostovala u emisiji Ellen DeGeneres (62). Voditeljica ju je pitanja je li karantena utjecala na datum njihova vjenčanja.

- Zapravo, ova situacija je utjecala na sve nas, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Iskreno, stvarno ne znam. Morat ćemo pričekati i vidjeti za nekoliko mjeseci, kako će se to sve odvijati - rekla je J.Lo. Inače, Alex je zaprosio latino divu na pješčanoj plaži, a zaručnički prsten platio je oko sedam milijuna kuna. 

Najčitaniji članci