Obavijesti

Show

Komentari 74

Jači od razvoda: Parovi koji su nakon prekida ostali prijatelji

Jači od razvoda: Parovi koji su nakon prekida ostali prijatelji
11

Razvod je težak trenutak za svakoga, no katkad se rastava ublaži zajedničkim dogovorom da prijateljstvo ostane. Da je to moguće, pokazali su i neki slavni parovi

VIDEO

Nakon što su Goran Navojec (44) i Larisa Lipovac (37) okončali svoju 13 godina dugu vezu, koreografkinja i glumac u priopćenju za medije napomenuli su da, iako se rastaju, sastaju se i dalje kao roditelji, prijatelji i suradnici. Upravo to su i potvrdili samo 10 dana nakon objave o razvodu. Naime, Larisa je došla s Goranom na premijeru filma 'A Perfect Day' u kojem Navojec ima manju ulogu. Par ima sina Grgura (5).

PR fotografije

Anita Dujić (30) I Ivan Veljača (31) razveli su se nakon nešto više od godine dana braka. Odluku su donijeli zajedno, a Anita je isticala da su ostali u dobrim odnosima te da su se razišli prijateljski. Ipak, svatko je krenuo na svoju stranu pa više nemaju ni zajedničku tvrtku. Anita je trenutačno u vezi s glumcem Ivanom Hercegom, a vezu za javnost još nije komentirala, osim što par objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sanjin Strukić/PIXSELL

Par koji je 'slika i prilika' prijateljstva nakon razvoda definitivno su Goran Ivanišević (44) i Tatjana Dragović (36). Naime, osim što su često viđeni zajedno nerijetko i skupa putuju sa svoje dvoje djece, sinom Emanuelom i kćeri Amber. No kao prava moderna obitelj dokazali su se kada je Tatjana rodila kćer svom novom dečku, Vlahi Arbuliću (24). Goran je curici krsni kum. 

Robert Anić/PIXSELL

Iako je Tony Cetinski (46) dvije godine nakon razvoda s Ivanom Nobilo (38) 'prepravio' tetovažu na prstu kojom se zavjetovao Ivani na vječnu ljubav, par je ostao u istinski dobrom odnosu nakon što je pukla ljubav. Nakon vijesti o kraju njihovog 5 godina dugog braka, za RTL su izjavili da su vrlo ponosni na to kako se nose s razvodom. 

- Mislim da možemo biti primjer kako bi to trebalo izgledati. Doista smo najbolji prijatelji - rekla je tada Nobilo, koja s pjevačem ima kćer Piju (6). 

Slavko Midžor

Maksim Mrvica (40) i Ana bili su u vezi 20 godina, a u braku 11. Zaljubili su se u rodnom im Šibeniku, a u braku su dobili kćer Leeloo (10). Iako je par odlučio krenuti svako svojim putem, ostali su dobri prijatelji i dalje zajedno dijele veliku ljubav prema svojoj kćeri. Imaju i puno zajedničkih prijatelja i vole iste stvari, stoga su druženja i nakon razvoda bila neminovna. 

Dalibor Urukalović/Pixsell

Iako nisu bili u braku, Luka Nižetić (31) i Iva Šulentić (32) su nakon prekida veze isticali kako su ostali dobri prijatelji. Prekinuli su svoju četverogodišnju vezu u rujnu 2011. godine, a nedugo nakon toga viđeni su zajedno te su odmah pokrenute glasine da su obnovili vezu no to nije bilo tako. 

- Ako ti je netko draga osoba, ostaneš prijatelj s njom - rekla je Šulentić tada, a Luka se pohvalio činjenicom da je u dobrim odnosima sa svim svojim bivšim djevojkama. 

Goran Stanzl/Pixsell


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu