Obavijesti

Show

Komentari 20

'Jackson se trčao šminkati u toalet nakon spolnih odnosa...'

'Jackson se trčao šminkati u toalet nakon spolnih odnosa...'
19

Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to točno uloge bile, napisao je u svojoj knjizi J. Randy Taraborrelli

VIDEO

Nakon što je dokumentarac 'Leaving Neverland' o optužbama na račun Michaela Jacksona izazvao burne reakcije gledatelja, u javnost su 'procurili' detalji iz knjige 'The Magic and The Madness' koji se odnose na ljubavni život preminulog 'kralja' popa i njegove supruge Lise Marie Presley (51), ujedno i kćeri legendarnog Elvisa Presleyja.

Pokretanje videa...

01:26

Jackson i Lisa Marie bili su u braku vrlo kratko, odnosno od 1994. do 1996. godine, a kako u knjizi piše J. Randy Taraborrelli, inače dobar prijatelj preminulog glazbenika, postoje 'škakljivi' detalji o njihovom seksualnom životu. Te iste detalje sam mu je povjeravao Jackson.

2012 Billboard Awards - Arrivals

- Prvi put kad je nakon seksa upalila svjetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupaonicu kako ga ne bi mogla vidjeti. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to točno uloge bile - napisao je u svojoj knjizi Taraborrelli.

Michael Jackson to make announcement

Usput je spomenuo i to da Lisa nikad nije vidjela supruga bez šminke, a ako bi ga kojim slučajem željela iznenaditi, on bi bio prestravljen.

- Lisa ga je jednom prilikom pokušavala iznenaditi, ali on bi svaki put vrisnuo: 'Nemoj me gledati' i odmah otrčao u kupaonicu - rekao je Taraborrelli.

Kako prenosi britanski Daily Mail, James Safechuck, jedan od muškaraca koji su Jacksona optužili za seksualno zlostavljanje, rekao je da mu je sam pjevač tvrdio da je njegov brak s Lisom 'samo predstava za javnost te da između njih ne postoji ništa osim velikog prijateljstva'.

Kako je tvrdio, Jacksonu je bilo stalo isključivo do Lisinog novca i zarade od očeve glazbe.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin