Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Jacques Houdek: Račune nisam izdavao zbog poreza

Jacques Houdek priznaje da vrtićima i školama nije izdavao račune za nastup jer je porezni obveznik pa bi karta stajala 30, a ne 20 kuna

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
34 komentara

Notorna je laž da se ograđujem od Daliborke Carević, koja je organizirala moje nastupe po vrtićima i školama. Ona je produhovljena osoba koja se pravedno bori za život. Nismo zaradili na tim nastupima jer je novac išao za razglas, rekao je Jacques Houdek na konferenciji za novinare. Nije htio otkriti od koga su iznajmili razglas. Isprva nije htio reći da surađuje s Daliborkom kako bi je, kaže, zaštitio.
- Istina je da od Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport nismo dobili pismeno odobrenje, nego samo usmeni poticaj. Kontaktirali smo zamjenicu pročelnika Biserku Bucković. Nismo izdavali račune školama jer sam porezni obveznik, pa bi s PDV-om karta stajala 30, a ne 20 kuna - ljutio se Jacques, priznajući poreznu prijevaru i zaboravljajući da PDV u Hrvatskoj nije 50 posto. Dodao je da računi nikad neće biti ni ispostavljeni jer je “ponižen i sve mu se zgadilo”.
Međutim, kad je “puknula” afera prije nekoliko dana, Jacques je na jednom portalu tvrdio (i lagao) da o novcu ništa ne zna: "Ovo je nečuveno. Nikad od djece nisam tražio novac, to se tako ne radi. Tko god da je od klinaca tražio novac, nije normalan. Nadam će da će odgovarati za taj sramotni postupak". Na svom blogu je zapisao i ovo: "Sada sam po novom monstrum iz vrtića i škola. Tu je sablasnu spoznaju s novinama odlucila podijeliti jedna 'brižna' majka koja je, kladim se djetetu zabranila da pohodi Žakov koncert u želji da izbjegne platiti 20 kn, a odmah potom sebi priuštila kutiju cigareta i kavicu... Tipično."
> KRIMINALISTKINJI PJESMU UGLAZBIO POLICAJAC
Jacquesova menadžerica Daliborka Carević predstavila se kao diplomirana kriminalistkinja koja deset godina radi kao odgojiteljica u vrtiću. U slobodno vrijeme piše pjesme, koje uglazbljuje njezin kolega Josip Plavić - policajac.

Naši partneri pišu
Message