Obavijesti

Show

Komentari 40

Jacques pobjesnio na Huljića: 'Ne dopuštam da mi on to radi'

Jacques pobjesnio na Huljića: 'Ne dopuštam da mi on to radi'
7

Članove žirija ova svađa je poprilično iznenadila jer su mislili da se radi o osmišljenom scenariju. Jacquesu se nimalo nije svidjelo to što mu je Tonči predbacio da ne ocjenjuje jednako kandidate

VIDEO

Nakon nastupa Danijela Kranjeca (27) kandidata u emisiji 'Zvijezde', kao i do sada, žiri je iznio svoja mišljenja i ocjene. Tonči Huljić (57) i Jacques Houdek (37) imali su različita mišljenja vezana uz kandidata. Posvađali su se zapravo jer je Houdek kandidatkinji Anamariji Mikulić, koja je isto zaboravila tekst kao i Danijel, dao ocjenu dovoljan (2), a kad se ista stvar dogodila njegovom kandidatu, planirao mu je dati vrlo dobar (4). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59



- Mislim da sam najrealniji pri ocjenjivanju od prvog dana i ne dozvoljavam da mi se imputira da ikoga prokomentiram, pa čak ni od strane Tončija -  istaknuo je Jacques kojem se nimalo nije svidjelo to što mu je Tonči predbacio da ne ocjenjuje jednako kandidate. Sve je osudio pomalo zločestim komentarom, a na kraju i napustio studio. 

- Tvoje ponašanje je neljubazno, nekolegijalno, nikako fer i nije smiješno. Ne znam što ti biraš u ovom showu - simpatičnost ili zvijezdu? Ti si najpametniji i sve znaš najbolje. Što ću ja u ovom žiriju? Suvišan sam, možda bi bilo najbolje da Tonči sve sam ocjenjuje - rekao je Jacques i demonstrativno otišao.

Članove žirija ova svađa je poprilično iznenadila jer su mislili da se radi o osmišljenom scenariju. 

- Dobro Jacques, daj se vrati! Čekaj, neće se vratiti? Pa mislila sam da ste vas dvoje to sve dogovorili - komentirala je Nina Badrić (46).

Houdek se ipak ubrzo vratio na svoje mjesto i odslušao do kraja nastupe ostalih kandidata.

Petar Glebov

Tijekom večeri dečki se nisu slagali niti oko nastupa Roka Blaževića (18), koji je očarao gotovo sve članove s izvedbom Oliverova hita 'Galeb i ja'. Od Jacquesa, Nine Badrić, Petra Graše (42) i Andree Andrassy (33) dobio je ocjenu pet, samo je Tonči dao četiri.

- Sad se naravno postavlja pitanja zašto sam samo ja dao četiri. Mislim da trebaš skrivati taj svoj dječački glas, odnosno, trebaš pametnije birati pjesme. Ne znam kad će tvoj glas postati malo obliji i tamniji... možda kad počneš piti i pušiti. Sad mi je ipak bilo malo naporno slušati te - zaključio je Tonči, a s njegovim se mišljenjem ostatak žirija baš i nije slagao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti